A TenPoint két új sorral indítja az évetnyílpuskabiztosan boldoggá tesz minden vadászt. A cég megalkotta az egyik leggyorsabb és legpontosabb íjat a piacon.

A TenPoint idén eladásra jelentette be a Havoc RS440-et és a Siege RS410-et. Itt van minden, amit a piacon elérhető két legújabb íjról tudni kell.

A Havoc RS440 pontos és gyors is

A Havoc RS440 segítségével a TenPoint létrehoztaa választott fegyvertovábbminden vadász's kívánságlistája. A vállalat a méretéhez képest a leggyorsabb és legpontosabb számszeríjként értékeli legújabb szerzeményét. Bízzon bennünk, amikor egy szarvassal néz szembe, a leggyorsabb kéz akar lenni nyugaton, délen, északon vagy keleten.A Havoc a legkényelmesebb kompakt számszeríj a piacon. Időszak, mondott A TenPoint vezérigazgatója, Rick Bednar. Amikor elindítottunk egy kompakt íjprojektet, olyan íjat szerettünk volna létrehozni, amely bármilyen méretű lövész számára jólesik, miközben bevezettük a fordított húzás technológiáját, amely lehetővé teszi számunkra, hogy páratlan sebességet, erőt és pontosságot biztosítsunk.

A számszeríj villámgyorsan, 440 FPS-sel tüzel. Tartalmazza továbbá a fordított húzást és a cég szabadalmaztatott ACUslide kakasolási és kakasmegoldó rendszerét. Mérete 26,4 hüvelyk, így könnyű szállítani.

Mi az ACUslide kakas- és kakastalanító rendszer? Ez egy olyan rendszer, amely minden eddiginél egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a számszeríj ki- és lerakását. Leveheti a kezét a fogantyúról, és az megáll a helyén. Tartalmazza a Trigger Lock-Retesz is, amely bizonyos helyeken rögzíti a trigger dobozt. A Havoc RS440 egy 1800 kilós teszt nylon szíjjal is rendelkezik.

A számszeríj tartalmaz egy S1 Triggert a nulla kioldó kúszáshoz és egy 3,5 fontos trigger breaket. Mind az RX-7-Cam, mind a SLING-SHOT esetében a nyilak gyorsabban mozognak, mint valaha. A számszeríj könnyen szállítható és manőverezhető. A masni két színben kapható: Veil Alpine terepszínű vagy grafitszürke.

Ára 2499,99 és 2599,99 dollár között mozog.

Ezenkívül a Havoc RS440 XERO tartalmaz egy Garmin távolságmérőt is. Együtt párosítva minden eddiginél könnyebbé teszi a szarvasok és egyéb vadak távoli vadászatát. Ennek az íjnak a markolatán van egy beépített hatótávolság-gomb, amely képes automatikusan 250 yardnyi távolságra irányítani a játékot. A XERO 3599,99 dollárért árulja Veil Alpine álcázást.

Siege RS410 egy számszeríj egy költségvetéssel

Mertvadászok egy költségvetésből, A Tenpoint idén újabb számszeríjat is kiad. A Siege RS410 egy rosszfiú, és minden vadászati ​​igényt kielégít. Reverse-draw technológiával rendelkezik, és 410 FPS-es piercing felvételt tud készíteni. A Havok sorozathoz hasonlóan a Siege íj is ACUslide felhúzó- és felhúzórendszerrel és S1 triggerrel rendelkezik.

Ez az íj valamivel nagyobb, 26,5 hüvelyk.

Az új Havoc és Siege számszeríjaink a legkényelmesebb kompakt számszeríjaink a piacon, és az 1699,99 dolláros árfekvés mellett nem találsz lenyűgözőbb ultrakompakt számszeríjat, mint az új Siege RS410 - folytatta Bednar. Középre szerelt felszállója és állítható tompalemeze, valamint a fordított vontatású íjszerkezet teljesítménye megkülönbözteti ezt a modellt a többi kis számszeríjtól méret, sebesség, egyensúly, pontosság és általános kényelem tekintetében.

Az íj TEC-TACTICAL készlete nagy szilárdságú polipropilén anyagból készül. Ez teszi az íjat könnyűvé, de tartóssá. A Havok sorozathoz hasonlóan a Siege RS410 Veil Alpine vagy Graphite Grey színben érkezik. Bár olcsóbb, mint a Havok vonal. Az árak 1699,99 és 1799,99 dollár között mozognak

Mindkét íjsorozat Amerikában készül, és már összeszerelve érkezik.

Szerkesztő Választása