A Taco Bell már beváltgyorsétterem menedéka vegetáriánus közösség számára. Az a képesség, hogy a feketebab helyett bármit hússal is ki lehet adni, a Taco Bell leleményes boxkiállássá teszi a nem húsevőket.

Egy késő este vagy egy zsíros étkezés után a Taco Bell sok ember számára ott van.

A Taco Bell új vegán opciója

A Taco Bell most egy további lépést tesz a vegán gyorséttermi közönség üdvözlésére a Live Másban. A népszerű üzletlánc bejelentette, hogy teszteli a Cravetarian Taco nevű növényi alapú fehérjealkotást.Jelenleg egy kaliforniai helyen tesztelik április 29-ig. Ha tehát a kaliforniai Tustin közelében tartózkodik, egyike lehet azoknak a keveseknek, akik megkóstolják. A termék teljesítményétől függően az elkövetkező hónapokban többen láthatják, hogy megjelenik az étlapokon.

Alapján Business Insider, az új vegetáriánus változatban borsó és csicseriborsó keveréke van a hús helyettesítőjeként. Jön még reszelt sajt, saláta, kockára vágott paradicsom, tejföl, és mindez egy ropogós héjba kerül.

A vegán opció mindössze 180 kalóriát tartalmaz. Eközben egy normál Crunchy Taco Supreme darált hússal 190 kalóriát tartalmaz.

'Fresco Style' étkezés

Ha a Taco Bellben nem a tacot választod, az új Cravetarian húst különféle menüelemekbe is beillesztheted. A chalupa-tól a burritón át a quesadilláig bármibe beletehető. A vegánoknak azonban óvatosnak kell lenniük abban, hogy ne kérjenek sajtot vagy tejfölt más, általában ezeket tartalmazó lehetőségekben.

A Taco Bellben valóban rendelhet valami freskóstílust. Ez azt jelenti, hogy a dolgozók helyett tejtermékeket adnak ki paradicsomhoz, így az étel vegán lesz. Az étlapról rövid időre kikerülő, országos felháborodást kiváltó krumpli is kiváló nem húsos lehetőség. A burgonya taco, burrito és oldalas a vegetáriánus és a vegán gyorséttermi vásárlók másik fő étele.

A „Cravetarian” kifejezést a Taco Bell által megkívánt összes lehetőség ihlette, és hangsúlyozza, hogy senkinek sem kell feláldoznia a merész ízeket az életstílusáért – áll Taco Bell közleményében.

A következő lépés a vegánok és vegetáriánusok érdeklődése, a Taco Bell a Beyond Meattel, a piacon a legnépszerűbb húsalternatívával fog együttműködni.

Egyéb növényi alapú gyorséttermi kezdeményezések

szempontjából gyorsétterem növényi alapú menüelemek, nagyon kevés lehetőség van. A cégek lassan elkezdtek alternatívákat kínálni, de a folyamat valóban lassú.

A Burger King továbbra is az Impossible Whoppert szolgálja fel, amely egy Impossible Foods Pogácsával készül. A Dunkin’ lehetővé teszi vegetáriánusok és vegánok számára is, hogy Run on Dunkin’. A kávé- és fánklánc kiadta az étlapon maradó Beyond Sausage reggeli szendvicsét.

A szendvics nem vegán, de sajt nélkül is rendelhető.

Más helyek, amelyek húsmentes opciókat kínálnak, a Fatburger, a Del Taco, a Qdoba, a Chipotle, a Blaze Pizza és néhány más lánc. Más éttermek húsmentes ételeket kínálnak, de ezek gyorsan eltűnhetnek az étlapról.

KFC, például jelenleg egy Beyond Fried Chicken opciót tesztel nagyon korlátozott kapacitással.

Szerkesztő Választása