Hagyományosan, szarvas úgy tűnik, nem bánja a hideg. Valószínűleg ez az oka annak, hogy ezek a játékos kaliforniai szarvasok remekül játszanak a hűvös kaliforniai szörfvizeken.

Szokatlan látvány, az biztos. Mindezt a közelmúltban a kaliforniai Monterey-félszigeten kiosztott szarvascsoportként, videóra rögzítették, amint élvezik a tengerparti sétákat és a szörfözést.

A ritka felvételeken a játékos szarvasok láthatók a hűvös decemberi szörfözésben a Pebble Beach közelében

Bizony, nem ritka, hogy Monteray kaliforniai körzetében szarvasokat tántorogni és szaladgálni látni. Azonban elég szokatlan látni ezeket az általában nyűgös állatokat a tengerparton futni, miközben a szörfözésben csobbannak és játszanak.A nemrég elfogott felvétel itt érhető el, több szarvast ábrázol, amint kis csoportokban futnak a víz felé. Először azt látjuk, hogy három vagy négy állat fut az óceán partja felé. Mindazonáltal még több állat követi a nyomát, és mindegyik abban reménykedik, hogy egy kicsit tréfálkodik, amíg a strand üres lesz a szezonban. A szarvasok előbújnak a dűnékből és a füves dombokból, végigszaladnak a homokon, és belemerülnek a hűvös óceánvízbe.

A játékos állatok némelyike ​​üldözi a hullámokat, játszanak a hideg szörföléssel, ahogy az előrehalad, majd visszahúzódik

A szarvasok mind a tengerparton rohangálnak, élvezik a homokot és a vizet a zord téli napon. Valószínűleg ez az ideális tengerparti nap ezeknek az állatoknak. A szarvas nem feltétlenül az a fajta állat, akit a tengerparton fekve, a nyári napsütésben le kell lőni!

A hideg idő, a szürkébb égbolt és az üresség, amelyet ezek a körülmények hoznak a strandokra, tökéletes napot biztosítanak ezeknek a szarvasoknak, hogy szörfözzenek és játszhassanak a hullámokban. Valójában néhány ilyen játékos állat messzebbre megy, mint mások. Üldözni a hullámokat, ahogy előrehaladnak a tengerparton, majd visszahúzódnak a Csendes-óceán felé.

'Egész életemet itt éltem' jegyzi meg Liz Selbicky aki megörökítette az egyedülálló látványt. '[De] soha nem láttam szarvast így tréfálkozni az óceánon keresztül.'

Selbicky szerint ő maga készült a hideg hullámokra. Elindult, készen arra, hogy szörföljön a Spanyol-öböl melletti Pebble Beach területén, amikor megpillantotta az egyedülálló pillanatot. Megállt a nyomában, amikor észrevett egy szarvascsaládot, amely a hírhedt golfpályával szemben a tengerpartra csapott.

„Úgy tűnik, a fiatalabb szarvas a vízben játszik” – jegyzi meg a nő. – Úgy tűnik, hogy a bak próbálja rávenni őket, hogy haladjanak.

Úgy tűnik, hogy az 52 fokos víz jó a kemény műtétnek, mint Selbickynek, valamint a Monterey környéki szarvasoknak!

Szerkesztő Választása