A San Francisco 49ers egykori sztárja, Donte Whitner izgatottan várja Brock Purdyt. Az egykori defensive back még azt is gondolja, hogy Purdy lehet a GOAT, Tom Brady második érkezője.

Ha emlékszel, hogyan kezdődött Brady karrierje. Ez az összehasonlítás nem tűnik olyan szokatlannak, mint a tipikus térdrángásra adott válasz. A híres Brady a hatodik kör választottja volt, a 199. szám. A maga részéről Brock Purdy volt az utolsó választott draft osztályában. Ezután mindkét hátvéd átvette a pályafutást és megnyerte a kezdő állást, miután a kezdő megsérült. Szóval, legalábbis narratív szinten, nagyon könnyű látni, honnan jön Whitner.

'Hallgass meg. Hallgass meg. Brock Purdy Tom Brady második eljövetele. Whitner mondta .„Most figyelj rám, ha Brock Purdy elviszi a 49ers-t a bajnokságba, és végül visszahozza a Lombardi Trophyt a Bay Area-be, akkor azt hiszem, hogy meg tudjuk koronázni őt a 49ers kezdőjévé a következő évtizedben. Gondolj vissza arra, amikor Tom Brady váltotta Drew Bledsoe-t. 100 millió dolláros szerződés. Most Brock Purdy váltja Trey Lance-t és a 3. számú kiszemelt. De mindez a következő két labdajátékon múlik. Brock Purdy Tom Brady második eljövetele.”

Ismét határozottan vannak hasonlóságok a történeteikben, legalábbis eddig. Ez azonban nem igazán tisztességes összehasonlítás Brock Purdyval. Még ha megnyeri is a Super Bowlt, és egy évtizedre kezdő lesz, nem lesz Brady. Elvégre Brady az amerikai sportok szinte mitikus alakjaként fog visszavonulni, több bajnoki címmel, mint amennyiről a hátvédek korábban álmodtak.

Ennek ellenére Purdy úgy néz ki, hosszú karrier áll előtte, és bármi lehetséges.

Tom Brady tüzes választ adott a jövőjéről

Az utolsó holtszezonban Tom Brady visszavonult, mielőtt kilépett a nyugdíjból és visszatért a Tampa Bay-be. Most ismét kérdések merülnek fel a jövőjével kapcsolatban.

Az egyik riporter úgy döntött, megkérdezi őt erről a jövőről, ami Brady tüzes válaszához vezetett.

'Ha tudnám, mit fogok csinálni, már megtettem volna' - mondta Brady , keresztül Rick Stroud a Tampa Bay Times . „Napról napra szedem. Nagyra értékelem, hogy megkérdezed. Köszönöm.'

Szerkesztő Választása