A Pawn Stars 2009-es indulása ótaAustin Chumlee Russellkomikus megkönnyebbülést nyújtott a History Channel című slágerműsorban. Egy bizonyos varázst visz az üzlet hangulatába, és hozzájárult a show több évtizedes sikeréhez. Most a rajongók aggódnak a műsorral kapcsolatos jövője miatt.

Chumlee rengeteg okot adott nekik az aggodalomra az évek során. A Pawn Starsban való 330 fellépése során személyiségként is mulatságos volt, piszkálta Ricket, az Öregembert ésCoreyhasonló. A kamerán kívül azonban viselkedése nem volt mindig vicces.

Alapján Elterelni a figyelmet , a Pawn Stars személyiségnek volt néhány összeütközése a törvénnyel. 2016-ban Chumlee bűnösnek vallotta magát lőfegyver- és kábítószer-birtoklásban. A helyzet három év próbaidőt és tanácsadást eredményezett, de nem akadályozta meg Chumlee-t abban, hogy részt vegyen a Pawn Starsban.Szerencsére,Chumleeúgy tűnik, azóta elkerülte a jogi problémákat. Továbbra is a Pawn Stars főszereplője, és mindaddig, amíg együtt tartja magát, valószínűleg a jövőben is szerepelni fog a műsorban. És a rajongóknak nem kell aggódniuk. Úgy tűnik, Chumlee élvezi a History sorozatban eltöltött időt.

Őszintén szólva, amikor visszatekintek 13 évvel ezelőttre, amikor ez az egész elkezdődött, azt hittem, mára végünk lesz. Arra gondoltam, ha valami, akkor csinálok valami hülye műsort. De még mindig készítjük a „Pawn Stars”-t, és imádom. Minden év jobb, mint az előző, mondta Chumlee a Las Vegas Review-Journalnak.

A „Pawn Stars” fiúk, Chumlee és Corey Harrison több tonna súlyt fogytak

Nem szó szerint több tonna, de a Pawn Stars személyiségpár igenkarcsúsítottjelentős mértékben a műsor kezdete óta. Chumlee-t eredetileg Corey saját fogyókúrás útja ihlette, és lépéseket tett az egészségesebb életmód felé.

Chumlee a közelmúltban osztott meg előtte és utána képeket a Facebookon.

El tudod hinni, több mint 150 kilót fogytam!! Hány ember küzdött mindig is a súlyoddal, mint én? – írta a feliratban.

Mindkét Pawn Stars fiú élvezi új és továbbfejlesztett életmódját. És joggal büszkék az elért haladásra.

Soha nem tudtam visszamenni annyi súlyhoz, mint én. Ráébredt arra, hogy mit ettem, hogyan ettem és mit tettem magammal. Ez egy WOW pillanat volt mondta Corey Emberek 2014-ben.

Mindketten úgy döntöttek, hogy az utat választjákgyomorhüvely műtét, amit sokan a gyomor alapeljárásaként ismernek majd fel. Hatékonyan veszi el a helyet a gyomortól, így megelégszik kisebb adag étellel. Azonban még a műtét után is 150 kiló fogyás rendkívüli odaadást és rengeteg kemény munkát igényel.

Szerkesztő Választása