Egy Nebraska számára mérföldkőnek számító vadászati ​​ügyben ezt a hírességre vadászó házaspárt a szövetségi bíróságon jávorszarvas orvvadászat miatt vádemelési javaslattal sújtják.

Sarah és Josh Bowmar a megszokottól eltérő zengéseket kap. A vádak hosszú listája előtt Bowmarékat szövetségi bíróság elé állítjákbármilyen orvvadászatgyakorlatok.

Az ohiói házaspár online vadászvideókon szerzett sikerrel híressé. Rendkívül sikeres fizikai erőnléti edzésprogramjuk is van. Íjvadászati ​​sikerük – és orvvadászatuk – azonban most az, amiről hírhedtek lesznek.A Youtube vagy az Instagram helyett most ketten a szövetségi bíróság elé kerülnek. Miközben a rajongók egykor a Bowmarokat dicsértékvadászati ​​ügyesség, most szembe kell nézniük bűnözői tetteik tényeivel.

Együtt a házaspárt nem korlátozzák a következőkre: pulykák vadászata érvényes engedély nélkül, vadállatok illegális csalizása és vad illegális szállítása az állam határain keresztül.

Bowmar párnak számos bűncselekménnyel kell szembenéznie

A Gear Junkie szerint a pár több Nebraska állam törvényét is megszegte. A vádak között szerepel a szövetségi Lacey-törvény megsértése a vadon élő állatok államközi kereskedelmével.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Végre elfogy a jávorszarvas húsa a tavaly lőtt bikától. Minden egyes falat visszahoz a hegyekben megtett mérföldekre, a frusztráló hátráltatásokra és az igazság pillanatára, amikor végre minden összeállt számomra. Nehéz elmagyarázni az ételemmel való ilyen szintű kapcsolatomat azoknak, akik nem vadásznak, de biztosíthatlak, semmi sem hasonlítható egy tányér húshoz, amiért fáradhatatlanul dolgoztál.

által megosztott bejegyzés Josh Bowmar IFBB Pro (@joshbowmar) 2020. szeptember 22-én, 16:04-kor PDT

Joseph P. Kelly, az Egyesült Államok ügyésze által júliusban benyújtott 20 oldalas vádirat az összes vádat felsorolja. A dokumentum a pár által 2016-ban és 2017-ben megölt három fehérfarkú bak elkobzását, egy összetett íjat, valamint az érintett ingatlan értékének megfelelő pénzbeli jóvátételt kér. Az összeget azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Nyilvános nyilatkozatot tett közzé a pár ügyvédje, aki kijelenti, hogy Bowmarék ártatlannak vallották magukat. Emellett ügyvédjük hangsúlyozza, hogy mindaddig ártatlanok maradnak, amíg az ellenkezőjét be nem bizonyítják. Mindketten le akarják küzdeni a vádakat, és esküdtszék elé állnak.

Hidden Hills Outfitters felelős Nebraska történetének legnagyobb orvvadászatáért

A Bowmarok egy sokkal nagyobb jogi incidens részei. A nebraskai Broken Bow cég Hidden Hills Outfitters (vagy HHO) hatalmas vádakat emel az állam ellen. A cég társtulajdonosa és vezető vezetője, Joshua Hueftle 30 hónap szövetségi börtönt kap a vádak miatt. Ráadásul összesen több mint 200 000 dollár bírságot kapott. A bírságok címzettje? A Nebraska Game and Parks Commission. Orvvadászatáért Hueftle 15 évre szóló tilalmat is kap a vadászati ​​engedélyek megszerzésére az Egyesült Államokban.

A Bowmars és a Hueftle azonban messze nincs egyedül. A mérföldkőnek számító ügyben több mint 30 vádlott szerepel, akik már bűnösnek vallották magukat. A bírság összege több mint 500 000 dollár külön-külön, és több mint 53 évnyi vadászati ​​kiváltságos tilalom. Gyakorlatuk eredményeként közel 100 állatszüret volt orvvadászatban.

Ezenkívül Nebraska a HHO-t a nem vadas vándormadarak rendszeres leölésével is vádolja. A jótékony ragadozó madarak, mint például az amerikai vércse és számos sólyomfaj, a társaság jogellenes lemészárlásának áldozatai. Mindez megsérti aszövetségi A vándormadarakról szóló törvény .

Josh Bowmar hivatalos Instagramja, amit itt tekinthet meg , még nem foglalkozott a díjakkal.

[H/T GearJunkie ]

Szerkesztő Választása