Nem váltott újraindítása Matlock a CBS-hez tart, az Oscar-díjas Kathy Bates szerepében Andy Griffith ikonikussá tette. Dean Hargrove klasszikus tv A műsort az egyetlen Griffith vezette Ben Matlock szerepében. Szellemes és ravasz ügyvéd volt, akiről ismert, hogy takarékos. A sorozat 1995-ben ért véget. A MeTV, a Pluto TV és a Hallmark Channel hálózatokon sugárzott ismétlések miatt azonban ma is ünneplik.

Bates Madeline Matlockot fogja játszani az újraindításkor. Madeline arra készül, hogy visszatérjen egy nagyra becsült ügyvédi irodába, miután évekig távol volt a munkaerőtől. Finom beállítottsága és ravasz stratégiái lehetővé tették számára, hogy ügyeket nyerjen, és felfedje a korrupciót, amint azt a CBS hivatalos logline-jában feltárja. Az új műsor az eredeti Matlockból merít ihletet. Azonban még várni kell, hogy lesz-e kapcsolat Bates és Griffith karaktere között.

NBC-k Matlock Lenyűgöző kilenc évadot futott 1986 és 1992 között, mielőtt az ABC átvette az irányítást és leadta az utolsó hármat. A CBS és a Viacom sikeres egyesülését követően a Paramount Global rendelkezik a sorozat minden jogával, mivel a Viacom Productions tulajdonában van. alapján A Hollywood Reporter .

A 'Matlock' két másik sikersorozatot indított el

Egy másik példa arra, hogy a klasszikus tévének megosztott univerzum volt, mielőtt a Marvel népszerűvé tette volna, Matlock 2 másik műsort pörgött ki. A Matlock Shared Universe a következőképpen zajlik. A CBS is otthont adott Jake és a Kövér ember (1987-1992). Ebben a sorozatban James L. McShane William Conrad szerepében, Joe Penny pedig Paul Baron szerepében szerepelt – két karaktert először Matlock . A CBS Dick Van Dyke-ot is sugározta Diagnózis: Gyilkosság (1993-2002), kiválása Jake és a Kövér ember.

Nem ez az első alkalom, hogy Bates egy televíziós törvénysorozat főszereplője. Még 2011-ben Harriet Korn ügyvédet alakította Harry törvénye . A műsor mindössze két évadot tartott. Bates-t azonban mindkét évben jelölték a drámasorozat kiemelkedő főszereplőjének kategóriájába az Emmy-díjátadón.

Az 1970-es években Kathy Bates elkezdte ikonikus karrierjét. Mérföldkövet ért el, amikor elnyerte az Oscar-díjat a gerincbizsergető teljesítményéért Szenvedés, Stephen King bestsellerje alapján. Kiterjedt önéletrajza mellett illusztris filmekben is szerepelt Sült zöld paradicsom , Óriási , A Waterboy , Schmidtről , Richard Jewell , és A vak oldal . A közelmúltban színészi karrierjét a televízióra is kiterjesztette. Voltak szerepei amerikai horror történet és számos visszatérő vendéghely olyan népszerű műsorokban, mint pl Az iroda és Az ősrobbanás elmélet .

Közben, Matlock nem az egyetlen ismerős szellemi tulajdon, amelyet a CBS rendelt. A CBS visszahozza Robert és Michelle Kinget hálózatába a The Good Wife/The Good Fight franchise harmadik részével, az Elsbeth-tel. Carrie Preston sztár a sorozatban megismétli Good Wife karakterét.

Szerkesztő Választása