Melissa Gilbert gyászolja egyik klasszikus tévés gyerekszínésztársát, Adam Rich-et.

Nem sokkal a hír kirobbanása után Gilbert az Instagramon osztotta meg, mennyire lesújtott az 54 éves nő haláláról. Egy rövid feliratban egyszerűen azt írta: „Ez fáj”, és megjegyezte, hogy a „törzséhez” tartozik.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Melissa E. Gilbert (@melissagilbertofficial) által megosztott bejegyzésMelissa Gilbert szavaival együtt egy fekete-fehér fotót is közzétett Adam Richről, aki Nicolas Bradford, a legfiatalabb fia. Nyolc elég .

'NYUGODJ BÉKÉBEN. Imádtam az Eight is Enough. A gyerekkorom része volt. Ezekkel a színészekkel nőttünk fel, és jelentettek valamit nekünk” – kommentálta a bejegyzést egy rajongó.

„Nagyon szomorú, hogy elveszítjük azt, akiről gondoskodunk” – tette hozzá egy másik. „A fiatal kor egy kicsit nyersebbé teszi. Imádság a családjához és a hozzá közel állókhoz.”

Gilbert nem osztott meg részleteket Rich-kel való barátságáról, de valószínűleg az 1970-es években találkoztak Hollywoodban, amikor mindketten híressé váltak televíziós műsoraikkal.

Gilbert szerepelt Laura Ingles Wilder szerepében Kis ház a prérin 1974-től 1983-ig. És Rich-é Nyolc elég 1977-től 1981-ig sugározták. Mindkét színész több TV-nek készült filmen is végigvitte karakterét az eredeti sorozat alatt és után is.

Adam Rich, Melissa Gilbert „Tribe”-jének tagja és az „Eight is Enough” sztárja 54 évesen halott

Gazdag Ádám életét vesztette szerint Los Angeles-i otthonában január 8-án, szombaton TMZ . Egy családtag megerősítette a halálesetet a publikációval, de a halál okát nem közölték.

A bűnüldöző szervek felfedték, hogy valaki gazdaghoz ment, és a 9-1-1-et hívta, miután megtalálta a holttestét. A tisztek szerint semmi jele nem volt szabálytalanságra.

A színész leginkább a filmben játszott szerepéről volt ismert Nyolc elég , de miután a sorozat véget ért, főszerepet kapott néhány jelentős televíziós műsorban, többek között Vörös kód 1981-től 1982-ig és Várbörtönök és Sárkányok 1983-tól 1985-ig. A VH1 legjobb 100 kölyöksztárjának listáján is 73. helyen szerepelt, és pályafutása során három fiatal művész díjat nyert.

Rich hivatalosan 1993-ban vonult vissza az ipartól Nyolc elég esküvő és egy vendégszerep tovább Bay Watch . De egy évtized múlva kétszer újra felbukkant két alacsony horderejű projekt miatt. A TMZ azt írta, hogy azért hagyta ott az üzletet, mert nem élvezte, hogy a nyilvánosság előtt áll.

Szerkesztő Választása