Nick McGlashan, aki a Discovery Channel sztárja voltLeghalálosabb fogás,A boncolási jegyzőkönyv szerint kábítószer-túladagolásban halt meg.

A 33 éves McGlashant 2020. december 27-én holtan találták egy nashville-i szállodában (Tenn.). Metamfetamin, kokain és fentanil mérgező keverékét követően halt meg. a boncolási jegyzőkönyvből kiderül . McGlashan nem reagált a szálloda fürdőszobájában, és kábítószerrel kapcsolatos kellékeket találtak a közelben a fürdőszobában.

2013 és 2020 között a Deadliest Catch mintegy 80 epizódjában szerepelt.A floridai lakos, McGlashan Nashville-ben volt, hogy találkozzon néhány barátjával. McGlashan 2013-ban csatlakozott a műsor szereplőgárdájához, mégis a családjában lévő rákok sorából származott. 13 évesen kezdett rágni apja Bruce hajóján.

Nem volt titok, hogy McGlashan drog- és alkoholfüggőséggel küzdött. Rehabra ment a 13. évadbanLeghalálosabb fogás.

McGlashan szerepe

Halála előtt Nick McGlashan a fedélzeti főnök volt Summer Bay miután a Wild Bill kulcsfontosságú tagja lett. Noha háttere a rákvásznászatból származott, McGlashan gyorsan alkalmazkodott, és előnye lett Cape Vigyázat és a Summer Bay.

Figyelembe véve, hogy 13 éves kora óta rákhorgászattal foglalkozott, nem volt meglepő, hogy McGlashan készen áll arra, hogy feljebb és feljebb lépjen. Leghalálosabb Fogás.

Természetesen a függőség elleni küzdelem komoly problémákat okozott a munkájában, de McGlashan rajongói kedvence lett a programhoz való hozzáállásának és munkamoráljának köszönhetően.

A „leghalálosabb fogás” sztárja, Mahlon Reyes is meghal 2020-ban

Elég szomorú szakasz volt ez a Deadliest Catch sztárjai számára. Túl azon, hogy McGlashan haldoklik, deckhandMahlon Reyesszintén a drogok szerepében halt meg.

Reyes 2020 júliusában hirtelen meghalt, de 2021 januárjáig nem közöltek konkrét hírt arról, hogy mi okozta a halálát.

A 38 éves Reyes súlyos szívrohamot kapott. A pletykák terjedni kezdtek, de válaszokat csak a múlt hónapban találtak.

A jelentések szerint a rákhalas csónak fedélzeti keze egy erős stimuláns által okozott kábítószer-túladagolás következtében halt meg. Flathead County, Mont. seriff és halottkém, Brian Heino azt mondja, Reyes akut kokainmérgezés következtében halt meg. Heino véletlennek is nevezi a halálesetet.

Kezdetben Reyes túlélte a szívrohamot. A mentők kórházba vitték Reyest, ahol létfenntartóra helyezték, de soha nem tért magához. Felesége azt mondja, hogy halála teljes sokkként érte a családot, mivel nem voltak ismert egészségügyi betegségei.

McGlashan közzétett egy képet, amelyen ők ketten mosolyognak az egyik hajó fedélzetén.

Szerkesztő Választása