Ha prémium SUV-ra vágyik, és történetesen 007-es James Bond-rajongó vagy, a Land Rover a tökéletes járművel rukkol elő az Ön számára. A Land Rover egy limitált szériás Defender V8 Bond Edition SUV-t mutatott be. A SUV a kémthriller sorozat legújabb filmjével együtt kerül bemutatásra Nincs idő meghalni .

Ahogy az a 007-es filmekre jellemző, a filmben egy új autó lesz látható, amelyet James Bond vagy ellensége vezet. A soron következő filmhez színésszelDaniel CraigA híres szerepet megismételve az új Defender modell törzsváltozatát használják. Valójában a SUV-t egy előzetes trailer üldözési sorozata tartalmazza, amely magában foglalja a nagy ugrásokat és a sáros terepen való csúszást. A featurette fantasztikus reklámként is szolgál aúj SUV. Ami a 007-es tribute jármű sajátosságait illeti, azok olyan lenyűgözőek, mint az elvárható.

A Defender V8 Bond Edition SUV teljesen fekete lesz, 22 colos kerekekkel, amelyek Xenon kék féknyereggel rendelkeznek. Ezenkívül 518 lóerős, 5,0 literes motor hajtja, 007-es jelzéssel és infotainment rendszer grafikával rendelkezik. Mégis a legkülönlegesebb tulajdonsága az autó tócsás lámpái. A limitált kiadású Land Rover olyan lámpával van felszerelve, amely a 007 logót a talajra vetíti, amikor közeledik a járműhöz.Mint már említettük, a James Bond által ihletett Defender korlátozott gyártású jármű. A Land Rover csak 300-at gyárt majd, az Egyesült Államok pedig csak 68-at kap a 300-ból. Minden SUV-hoz lézerrel maratott gyártási szám kerül, és a vásárlók borsos árcédulára számíthatnak. A Defender V8 Bond Edition SUV ára 115 950 dollártól kezdődik.

https://youtu.be/QU32Wpk8v3w A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: NINCS IDŐ MEGHALTNI | LAND ROVER NEW DEFENDER (https://youtu.be/QU32Wpk8v3w)

Lehet, hogy megtalálták a 007-es ellopott Aston Martint

A 007-es James Bond-filmsorozat vitathatatlanul leghíresebb autója a kütyüvel teli 1964-es Aston Martin DB5. Ikonikus színészSean Connerynépszerűsítette az ezüst kupét, amikor bevezette Arany ujj és Thunderball . A James Bond-filmpárban használt autók közül valójában kettő volt, de egy 1997-ben eltűnt.

A híres autó eltűnése azóta is totális rejtély. Az Art Recovery International vezérigazgatója, Christopher A. Marinello egy cég tulajdonosa, amely értékes tárgyak után kutat, amelyek eltűntek. Cége több mint egy évtizede keresi az Aston Martint. Marinello megkereste aszent Grálévek óta az autókról, de egészen biztos abban, hogy manapság tudja, hol található.

Szerinte a 007 által népszerűvé tett Aston Martin benne vanKözel-Kelet. Ráadásul Marinello úgy gondolja, hogy a világ egyik legjobb autógyűjtőjének van a birtokában.

Ha jól gondolom, ez egy körülbelül 4000 járműből álló gyűjtemény része – mondta Marinello.

Ezenkívül Marinello nem vádolja a jelenlegi tulajdonost a híres autó ellopásával. Ehelyett azt mondja, hogy a tulajdonos több mint valószínű, hogy nem is tudja, hogy az Aston Martin egy ellopott jármű.

Az ilyen típusú emberek sok luxuscikket vásárolnak, gyakran anélkül, hogy átmennének kellő gondosságon. És amikor megtudják, hogy valamit elloptak, azt hiszik, hogy a törvény felett állnak, és ez nem az ő problémájuk. De ez az ő problémájuk – magyarázta Marinello.

Marinello reméli, hogy diszkréten beszélhet a jelenlegi tulajdonossal, hogy megegyezzenek az Aston Martin visszatéréséről.

Szerkesztő Választása