Már régóta, deChad Ochocinco végre ringbe lép. Az egykori NFL-sztár június 6-án, Miamiban debütál a bokszban.

Több mint 10 évnyi beszélgetés után Chad Ochocinco Johnson bejelentette, hogy hivatalosan is sétálni fog. A rajongók emlékezhetnek arra, hogy Ochocinco immáron több mint egy évtizede nagy horderejű harcra dobta fel magát. És hát az előbbiCincinnati Bengals all-pro széles vevőFloyd Mayweather és Logan Paul ellenfél játékosaként fog harcolni.

Azok számára, akik esetleg összezavarodnak, az NFL-sztár vezetéknevét a 2008-as alapszakasz előtt Johnsonról Ochocincóra változtatták. A név spanyolul nyolc öt. Ochocinco a 85-ös számot viselte a Bengalsnál.Az ESPN Cameron Wolfe-ja szerint Johnson négy- vagy hatfordulós meccsen vesz részt. És beleegyezett, hogy akár egy másik hírességgel, akár egy sporttársával harcoljon. Úgy hangzik, mintha szinte mindenkivel harcolni akarna, aki ide érkezika profi boksz berkeken kívül.

Bár az ellenfelet még nem határozták meg, a Las Vegas Raiders korábbi játékosa, Marquette King azt mondja, hogy játék.

A rajongók reagálnak a Chad Ochocincói harc bejelentésére

Az NFL-rajongók és az ökölvívás-rajongók egyaránt bekapcsolták a közösségi médiát válaszulChad Ochocinco Johnsonbejelentette, hogy a következő hónapban harcot tervez. Ochocinco, a miami születésű, megjelent a Sportoló vagyok podcast más korábbi NFL-játékosokkal, Brandon Marshallal, Fred Taylorral és Channing Crowderrel. A csoport ugratta Ocho közelgő küzdelmét.

Ennek eredményeként sok rajongó úgy gondolta, hogy az egész beszéd csak az volt, még több beszéd. Ezúttal minden törvényesnek tűnik. De ez nem jelenti azt, hogy a bokszrajongóknak tetszik ez a lépés. Valójában egy Twitter-felhasználó odáig ment, hogy meglátta, hogy Johnson és néhánymás hírességek bokszolóitréfát űznek a sportágból.

Ezek a srácok bohózatot csinálnak a bokszból – válaszolta az egyik rajongó. És még jóval azután fogunk fizetni, hogy már történelem.

Az igazat megvallva, a legtöbb celebmérkőzés nem éppen a rátermettség nagy megnyilvánulása a ringben. Azonban általában sok pénzt keresnek. És ha van valami azAz Ochocinco mindig is jó voltnagyszerű műsort ad.

Egy másik követő azt javasolja, hogy Ochónak szembe kell néznie a korábbi szélesvásznú Terrell Owensszel.

@ nyolc öt vs @terrellowens ki nyer? – kérdezi egy másik követő. Tudom, hogy Owensnek van mérete és ereje, de a 85-nek megvan ez a sebessége.

Bár ez a küzdelem nem valószínű, hogy megtörténik, kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a tényleges ellenfele.

Szerkesztő Választása