Clint Eastwood idén lett 92 éves, és valahogy még mindig tagadhatatlanul jóképű srác. Nem meglepő tehát, hogy fénykorában a Névtelen férfi a legnagyobb szívtiprók közé tartozott Hollywoodban.

A 6'4-es színész kiskorától fogva könnyed cowboy-swaffel megragadta számtalan rajongó szívét szerte a világon. Az ezüstvásznon eltöltött sok évtized alatt Eastwoodnak sikerült még egy-két sztár figyelmét is felkelteni – köztük Játssz Misty for Me szerelem, Donna Mills.

Mills akkoriban feltörekvő színésznő volt, de Burt Reynoldsszal való barátságának köszönhetően sikerült megszereznie azt a szerepet, amelyért nők milliói öltek volna. 'Clint Eastwooddal dolgoztam, mert Burt Reynoldsszal dolgoztam' - magyarázta a színésznő Fox hírek . „Kijöttem Kaliforniába. Akkoriban New Yorkban éltem, ahol szappanoperát készítettem.”„Körülbelül egy hónappal később már arra készültem, hogy elhagyjam a szappant” – folytatta Mills. „Már értesítettem őket. Hirtelen kaptam egy hívást. Azt mondták, hogy Clint Eastwooddal kaptam ezt az új filmet. Azonnali reakcióm az volt: „Mi? Egyáltalán hogyan csináltam ezt, ha még soha nem találkoztam Clinttel? Nem voltam meghallgatáson vagy ilyesmi.

„Kiderült, hogy egy este összefutott Burt Reynoldsszal egy bárban, és azt mondta: „Nem találok olyan lányt, akit kedvelnék, aki eljátssza a barátnőmet ebben a filmben, amit szeretnék” – osztotta meg a nő. „Burt azt mondta: „Nos, most dolgoztam ezzel a New York-i lánnyal. Talán tetszene neki. Azt hittem, nagyszerű volt.’… Clint ebből bérelt fel!”

Donna Mills átüti Clint Eastwoodot – és csókoló képességét

Clint Eastwood képernyőn megjelenő barátnőjeként Donna Mills természetesen megoszthat egy csókot a nyugati legendával. És amint Mills elmagyarázta, a csókolózási készségei több mint a megfelelőek voltak. – Adnék neki egy hármas A-t! Mills zuhogott.

A csók mellett, Játssz Misty for Me egy másik, kicsit riszkosabb jelenetet is tartalmazott. Ám az úriemberi viselkedés megtestesítőjeként Eastwood felajánlotta, hogy teljesen levágja a jelenetet, ha Millsnek kényelmetlenül érzi magát a kész termék.

„Amíg forgattunk, [Clint Eastwood] olyan laza volt, és olyan kedves volt hozzám” – emlékezett vissza Mills. „Nagyon nagylelkű volt. Valójában olyasmit csinált, amit soha senki más nem csinált. Van a filmben egy jelenet, ami egy montázsjelenet, ahol egy tóban vagyunk meztelenül.”

„Azt mondta: „Tudod, ebben együtt kell meztelenül lennünk” – folytatta. „Azt mondtam: „Ó, ez a szüleimnek nem fog tetszeni!”

Ahelyett, hogy feszegette volna a határait, Clint Eastwood enyhítette a félelmeit az akkori botrányos jelenettel kapcsolatban. „Azt mondta: „Tudom, hogy nehéz lehet neked” – magyarázta Mills. – De lelőjük, aztán megmutatom neked. Ha nem tetszik, ha úgy gondolja, hogy nyájas vagy bármi, akkor nem teszem bele a filmbe.'

„Megtisztelte ezt. Láttam és egyszerűen gyönyörű volt. Olyan óvatosan és tiszteletből lőtt mindent. Hihetetlenül gyönyörű lett, és olyan jól bevált a történethez. Egyáltalán nem volt benne semmi huncutság. Természetesen azt mondtam: „Igen, tedd bele a filmbe.” De ez csak egy nagyon kedves, figyelmes és nagylelkű dolog.”

Szerkesztő Választása