Melissa Gilbert nak,-nek Kis ház a prérin A hírnév a show karácsonyi epizódjairól való elmélkedés közepette volt. Gilbert, aki Laura Ingallst alakította az NBC családi drámájában, átugrott az Instagramra. Megoszt egy fotót egy old-school epizódból Kis ház a prérin. Erről a napról beszél, amikor a fénykép készült. Gilbert egy kicsit meg is nyit arról, hogy mi zajlott akkoriban a valós életében.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Melissa E. Gilbert (@melissagilbertofficial) által megosztott bejegyzés

„Úgy tűnt, minden évadban forgattunk egy különleges karácsonyi epizódot” – írta Melissa Gilbert. „Hónapokkal korábban forgattuk őket, így számomra olyan érzés volt, mintha nyáron ünnepelnénk a karácsonyt. Nagyon szerettem ezeket az epizódokat. Kislány voltam, és elképzelhetetlen csemege volt számomra, hogy kétszer ünnepelhetem a karácsonyt – egyszer igazi, egyszer pedig orsós. Mindannyiunkért.'Melissa Gilbert elmondta, hogy ez a kép a színfalak mögül készült, a címet viselő epizódhoz A Blizzard . „Ezt tulajdonképpen még abban az évben januárban forgattuk” – írta. „Tudom ezt, mert életem legnagyobb ajándékát kaptam addigra. A húgom, @thesaragilbert (Szara Gilbert színésznő) a forgatás közben született. Úgy tűnik, Mike és a legénység tudták, hogy anyám vajúdott, de nem akarták, hogy aggódjak, ezért megtartották maguknak.

Melissa Gilbert a „Little House on the Prairie” című filmből emlékszik, hogy telefonhívást kapott a forgatáson

Azzal folytatta, hogy a forgatás késő délutánján Gilbertet hívták a színpadi telefonhoz. A mostohaapja véletlenül a vonalban volt – írta Melissa Gilbert. „Megkérdezte, hogy telik a napom, és elbeszélgetett” – mondta. „Aztán közvetlenül mielőtt letette a telefont, azt mondta: „Ó, mellesleg itt van a nővéred!”. Üvöltöttem, mint egy őrült, és elkezdtem ugrálni és sírni. magamon kívül voltam. Mindenki tapsolt és nevetett. Ő volt az első babám… Az én Sara Rebeccám… az igazi élő babám. Szerettem őt, simogattam és simogattam. Végtelenül játszottam vele. Ő az egyik kedvenc emberem a világon.”

Melissa Gilbert elmondta, hogy miközben az Instagram-üzenetet gépelte, Sara Gilbert „gyönyörű otthonában” ült. Melissa elmondta, hogy Sara az egész családot vendégül látja karácsonykor. Hozzátette, hogy ő és családja Sarával marad a nyaralás alatt. Melissa azt mondta, hogy Sara „nagyon teljesített” üzletasszony, producer és színész. „Annyira büszke vagyok rá, nem csak mindarra, amit tett, hanem minden csodálatos dologra, amit csinál” – mondta Melissa Gilbert. „Nagyon felnőtt már, saját gyerekei vannak, de mindig, mindig ő lesz az első babám.”

Szerkesztő Választása