Sokan szeretik az új évet vadonatúj külsővel kezdeni… és pontosan ez volt a korábbi Kis Ház a Prérin a sztár, Melissa Gilbert mindössze néhány nappal 2023 kezdetén.

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében megosztott képsorozaton a régóta színésznő és klasszikus tévé sztár megosztja frissített 'do, kiegészítve egy új szabással és színnel. Melissa Gilbert csupa mosoly van benne Insta poszt ahogy megmutatja az új külsőt, és egy nagyon pozitív újévi üzenettel egészíti ki bejegyzését.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Melissa E. Gilbert (@melissagilbertofficial) által megosztott bejegyzés„Új év, új haj” – írja Melissa Gilbert Instagram-feliratában. A színésznő a továbbiakban köszönetet mond stylistjának a 2023-as új megjelenésért.

„Köszönöm, @tousledbyjae” – kiáltja fel a feliratában. 'Legjobb. Hajvágás. Valaha.' Gilbert ezután egy sor hashtaget is tartalmaz, köztük a „#lighter #fun #flirty #happy #sexy #tousled” és a „#lovemyhhair”. A fantasztikus „Új év, új „Do” bejegyzést egy nagyon pozitív hashtaggel zárja: #yeeeeeehaw.

Melissa Gilbert 2023-ban teljesen új megjelenéssel indul

Az Insta poszt egy „közbeni” fotóval kezdődik, amint Gilbert fodrásza készíti el a vadonatúj vágást. A következő képek a végső szabást és színt ábrázolják, és ez igazán illik a színésznőhöz! Gilbert egy gyilkos pilótaszerű szemüveget visel az „utóbbi” képeiben… és egy extra adag bámulatosságot ad az új, 2023-as megjelenéshez!

Ez az új megjelenés minden bizonnyal örvendetes változás Melissa Gilbert számára, különösen azért, mert a sztárral a közelmúltban „halotti hoax” támadt. Egy új frizura nagyszerű módja annak, hogy túllépjen az interneten, és azt gondolja, hogy elhunyt!

Gilbert halálhírt robbantott: „Knock it Off!”

Az a legutóbbi Instagram-bejegyzés Melissa Gilbert megdöbbentő hírekkel foglalkozott. A frissítések szerint a sztár elhunytáról szóló pletykák október végén terjedtek el a közösségi oldalakon. A bejegyzésében Gilbert egy üzenetet tesz közzé egy megjegyzéssel: „Az a pillanat, amikor arra ébredsz, hogy a Google figyelmezteti, hogy meghaltál.”

Gilbert ezután arról biztosította rajongóit, hogy nem csak, hogy még él, de határozottan még mindig rúg! A sztár hozzáteszi, hogy ez az átverés vicces is lehetne… ha nem lenne „férje, anyja, nővére, gyerekei, unokái, barátai és karrierje”.

Ezután üzenetet küld azoknak, akik elindították a pletykát, és arra kéri őket, hogy „csapják le!”

A jelentések szerint a halálos hoax egy YouTube-csatornán kezdődött. Úgy tűnt azonban, hogy kevesen repültek el a valótlan információval, mivel egyetlen jó hírű hírforrás sem osztotta meg a címet.

Szerkesztő Választása