Indul a szarvasvadászat Kansasben. Ez nagyrészt hihetetlenül tágas és változékony terepének köszönhető. Kansas az egyikben ül legjobb vadászterületek az alsó 48 államban.

Nebraska, Missouri, Oklahoma és Colorado között található, és van egy hatalmas előnye, amellyel Kansas rendelkezik. A szarvasok szeretnek enni, és Kansasben rengeteg étel van. Az egész államban gazdag mezőgazdasági viszonyok miatt a fehérfarkú szarvasok szeretik az egész államot.

Ezenkívül Kansas-szerte változó az élőhely. Ez kiválóan alkalmas szarvasvadászatra. Az államnak nemcsak rengeteg dombja van tele élelmiszerrel, hanem rengeteg erdős terület is van. Következésképpen populációja az utóbbi időben megugrott, így a szarvasvadászat paradicsoma lett.Ráadásul az állam viszonylag lapos, ami azt jelenti, hogy különösen a szarvasoknak nem kell rengeteg energiát költeniük a mozgásra. Nemcsak fehérfarkú szarvas van bővelkedik, hanem számtalan más faj is virágzik az államban. A jávorszarvas, az antilop, a fürj, a préri csirke, a fácán, a vadpulyka, a galamb, a vízimadarak, a prérifarkasok, a bobcats és a borzok hívják Kansast otthonába. Tehát a nagy kérdés, miért olyan népszerű a szarvasvadászat Kansasben?

A kansasi szarvaspopulációk virágoznak

Az egyik fő oka annak, hogy a kansasi szarvasvadászat olyan hihetetlenül népszerű, a fehérfarkú szarvas mérete. Kansas lehetőséget ad arra, hogy az ország legnagyobb pénzeire vadászhassanak. Ez ismét elsősorban az állam hatalmas terepének köszönhető.

A fehérfarkú szarvas sikeres vadászata attól függ, hogy hol helyezkedsz el. A tapasztalt vadász tudni fogja, hova szeretne ülni és várni, de akinek tippekre van szüksége, az tájékozódjon, hol tölti a legtöbb idejét a szarvas.

Tehát kezdésként keresse meg a vizet, a kora reggeli napsütéses domboldalakat, a mezők és az erdő határvonalát vagy a mezőgazdasági területeket. Mindezek a helyek remek kezdetek a szarvasvadászat megkezdéséhez.

Különösen Kansas rendelkezik mindezen lehetőségekkel. Földrajzi jellemzői az Alföldtől a Smoky Hills-ig és az Arkansas River Lowlands-ig terjednek.

Mivel a fehérfarkú szarvasok olyan jól tudnak alkalmazkodni gyakorlatilag minden tájhoz, az állam mindenütt megtalálhatók. Azonban sok olyan terület van, amely menedéket nyújthat nekik, miközben élelmet és vizet is biztosít számukra.

Az öszvérszarvasok viszont nem annyira alkalmazkodóképesek, így elterjedésük leginkább az állam nyugati felére korlátozódik. Ennek ellenére a fehérfarkúak ugyanazt a fajt kedvelik, mint az öszvérszarvas. Tehát ahol öszvérszarvas van, ott fehérfarkú is van.

Mindezt szem előtt tartva Kansas hihetetlen munkát végzett a szarvaspopuláció kezelésében. Ez azt jelenti, hogy Kansasben jobbak az esélyek egy trófeás szarvas betakarítására, mint a legtöbb államban.

A kansasi vadászat egyetlen hátránya az, hogy a Kansas Wildlife Department of Wildlife szerint a föld nagyjából 95%-a magántulajdonban van. Vannak azonban még mindig nagy nyilvános területekmenj szarvasvadászni.

Kansasi szarvasvadászati ​​szezon

Csakúgy, mint a legtöbb államban, Kansasben is ősszel folyik a szarvasvadászat. A szarvasvadászat idején az öszvér és a fehérfarkú szarvas egyaránt tisztességes vad.

2020-ban a szarvasszezon szeptember elején kezdődött és december közepén ért véget. De van egy meghosszabbított szezon is, amely 2021 januárjában tart.

Az állami vadászati ​​engedélyek viszonylag drágák, különösen a nem rezidensek számára. De az emberek minden bizonnyal továbbra is szívesen mennek, hogy nagy pénzt keressenek.

Ezenkívül Kansasben, magánterületen legális a szarvasok csalizása. Közterületen azonban illegális. A szarvasok csalogatása sokkal könnyebbé teszi a nagy pénzek betakarítását.

Kansasben, mint sok államban, szigorú szabályok vonatkoznak a szarvasvadászatra, ezért győződjön meg arról, hogy mielőtt szarvasvadászatba indulna, tisztában legyen minden szabályával és előírásával, mielőtt szarvast lő.

Trophy Bucks rengeteg

Tehát ezek a tényezők együttesen szinte verhetetlenné teszik a kansasi szarvasvadászatot.Trófeapénzek bővelkednek, és viszonylag egyszerű a szarvascímke beszerzése.

Ismét győződjön meg arról, hogy mindennel tisztában van a szabályzatot a címsor előtt ki szarvasvadászatot. Ha az összes négyzetet bejelölte, a kansasi szarvasvadászat minden bizonnyal hihetetlen élmény lesz.

[H/T Tágas terek ]

Szerkesztő Választása