Pénteken reggel, Kacsa dinasztia csillagKorie RobertsonSzívből jövő születésnapi üzenetet osztott meg az Instagramon, amelyet fiának, Rowdynak szentelt.

Rowdy azWillie és Korie RobertsonÖrökbefogadott fia, aki még 2016 májusában csatlakozott a családhoz. Néhány hónappal később, szeptemberben Robertsonék hivatalosan is örökbe fogadták Rowdyt. A fiatalember mostanra a híres családnál járt Kacsa dinasztia öt évig 14 éves kora óta.

A tinédzser nem Robertsonék egyetlen örökbefogadott gyermeke. Már évek óta,Rebecca Robertsoncsaládjuk része is volt. Lányuk először Tajvanról cserediákként lépett be a család életébe, amikor még csak 16 éves volt. Annyira élvezték a Rebeccával eltöltött időt, hogy visszahívták a felsőbb évére is. Nem sokkal később a család főállású tagja lett, és azóta is velük van.Ráadásul Robertsonékelső fogadott fia Will, vagy Kis Will, amikor még csecsemő volt. Mindössze öt hetes korában csatlakozott a családhoz, de nem jelent meg rendszeresen Kacsa dinasztia . Tavaly ősszel Will elköltözött, és főiskolára jár, hogy megszerezze a diplomáját.

A mai nap azonban Rowdyról szólt. Robertson harmadik örökbefogadott gyermeke december 10-én ünnepelte 19. születésnapját barátaival és családjával, édesanyja pedig mindenképp elismerte a nagy napját.

Boldog születésnapot Rowdy!! 19!! férfi lettél! Őrület, milyen gyorsan történt! Imádkozom, hogy a 19. életéved legyen az eddigi legjobb éved. Bízzál mindig Istenben, tartsd szilárd talajon a lábad, nézd Rá, és tudd, hogy Isten szeret téged és mi is!! Szeretlek – írta a fiának Korie Robertson.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Korie Robertson (@bosshogswife) által megosztott bejegyzés

A „Kacsa-dinasztia” sztárja átvészeli az influenzát, hogy édes pillanatokat tölthessen az unokákkal

Reméljük, hogy Korie Robertson jobban érzi magát ma, így csatlakozhat Rowdy születésnapi ünnepségéhez. Utoljára hallottunk a Kacsa dinasztia sztárja, elárulta rajongóinak, hogy megviselte az influenzát. Mégsem hagyta, hogy ez visszatartsa attól, hogy az unokáival játsszon.

Bárki, aki elkapta az influenzát, tudja, hogy ez brutális lehet. Korie azonban túljutott a víruson, miközben a közelmúltban fiatal unokájával játszott. A reality TV-sztár egy édes pillanatot osztott meg kisgyermekévelunokája Pásztor JánosKét napja. A videóban John Shepherdot vonszolja a parketten, miközben az egy takarón fekszik. Amikor influenzás vagy, de nagyon szeretnél játszani, tette hozzá a kliphez.

Úgy tűnik, hogy az influenza idén lendülettel tér vissza; úgy hullunk ide, mint a legyek! Tudod, hogy rossz, amikor ez a legtöbbet használt emojim az elmúlt héten. Bárki más?? a Kacsa dinasztia sztár egy fáradt arcú emojival együtt írta bejegyzését.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Korie Robertson (@bosshogswife) által megosztott bejegyzés

Szerkesztő Választása