Izgalmas hír a Kacsa dinasztia legénység! Willie Robertsoné fia, Will a hétvégén eljegyezte régi barátnőjét, Abby Hammondot.

Legújabb Instagram-bejegyzésében Kacsa dinasztia csillag Corey Robertson bejelentette a nagy hírt fia eljegyzéséről. “Újabb lánnyal bővül a család!!! – jelentette ki a lány. Korie ezután elmondta, hogy a család izgatott az újonnan jegyespár miatt. „Egy háznyi barátunk és családtagunk volt ünnepelni. Ennek a kettőnek van a legnagyobb szurkoló szekciója! Mindkettőtöket szeretlek, és szeretem nézni a szerelmi történeteteket.”

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Korie Robertson (@bosshogswife) által megosztott bejegyzésHammond válaszolt a Kacsa dinasztia sztár posztját azzal, hogy kijelentette: 'Szeretlek annyira szajré!!!' Mások is osztoztak a Robertson család bővülésének izgalmában Fuller Ház sztár, Candace Cameron Bure, aki azt írta: „Gratulálok!”

Az Kacsa dinasztia sztár fia bejelentett májusban, amikor a pár ünnepelte randevúzásának második évfordulóját. „Nem is tudok elég szót mondani, hogy leírjam, mennyire hálás vagyok érted” – írta annak idején Hammondról is. „Csodálkozom érted. Te vagy életem egyik legnagyobb áldása. Kedvességed, kedvességed és nagylelkűséged olyan ragyogó és olyan nyilvánvaló számomra és a körülötte lévő emberek számára.'

Robertson továbbá kijelentette, hogy hálás az elmúlt két évért és az elkövetkező évekért. „Nagyon szeretlek, édes lány. Napról napra egyre jobban foglak szeretni.'

A „Kacsa-dinasztia” sztárja, Willie Robertson az év elején frissítette a családi vállalkozást

2022 januárjában Kacsa dinasztia a sztár Willie Robertson nyitott a család vállalkozásáról. 'Az üzlet virágzik,' a Kacsa dinasztia kaszttárs megerősített . Megosztotta azzal, hogy a család egy üzlet beépítésével gyarapította üzletét. „Amit nem vettem figyelembe, az az volt, hogy a rendszeres idős macskák is kacsahívásokat vásárolnak. Fiú tévedtem.'

Robertson kifejtette továbbá, hogy bár a család továbbra is sikeres, ragaszkodnak a gyökereikhez, és alázatosak maradnak. „A hit, a józan ész, a bölcsesség és az értékek mind olyan dolgok, amelyeket az asztalnál adnak át. Ez egy elveszett művészet, és nem is kell annak lennie.”

Fickó Kacsa dinasztia – szólalt meg a sztár Korie Robertson. „Szerintem ez a legfontosabb a műsorban” – szögezte le. „Mert a nap végén az az egész, hogy leülünk és megköszönjük Istennek az áldását, és ha ezt nem tudjuk megtenni, akkor mi van valójában?”

Willie Robertson tovább magyarázta, milyen hatással van apja az üzletre. „Apám mindig azt mondta: „Fiúk, egy nap egymillió dollár értékű kacsahívást fogunk eladni” – magyarázta Willie. „Akkoriban nem volt lehetőségünk, szóval ez nagyszerű ötletnek tűnt számunkra. Mi voltunk az alkalmazottak, és kidobtuk őket a két hálószobás házunkból, ott a folyón.

Szerkesztő Választása