Ahogy a legtöbb ember, aki követi Kacsa dinasztia A sztár, Sadie Robertson Huff tudja, jelenleg második gyermekével várandós. Jelenleg életének erre a részére összpontosít. De vajon benne van-e számára a visszatérés a tévéhez? még nem tudjuk egészen. Egy új interjúban azonban vihart kavar a második számú babáról férjével, Christian Huffal. Mint azt bizonyára tudod, ő már egy 1 éves kislány édesanyja Honey-ban.

„Túl vagyunk a holdon. Nagyon izgatott vagyok, mert úgy értem, ha valaki követ, mindenki tudja, hogy szeretem a testvériséget” – mondta Robertson Huff (25) az ET Cassie DiLaurának. „Az egész úgy szól, hogy helló, nővérem, nővérem és barátaim, nővérem, nővérem, nővérem, nővérem, és így nagyon izgalmas, hogy kishúgaim vannak az otthonunkban.”

Sadie Robertson Huff azt mondta, Honey megszállott lesz a második gyermekével

Robertson Huff azt mondta, hogy ő és Christian „még mindig azon járnak a fejünkben, hogy csak két gyerekünk legyen, és hogy ez milyen őrültség lesz”. De ők „annyira, annyira hálásak, és alig várják”. Továbbra is nagyon bízik abban, hogy Honey nagyszerű testvére lesz az újszülöttnek.– Úgy értem, Honey megszállott lesz vele. Honey imádja a babáit, így biztosan szeretni fogja a valós babáját” – mondta Sadie Robertson Huff. „Még csak 19 hónapos, de tud [a babáról]. Véletlenül feljön a hasamhoz… Olyan furcsa, hogy tényleg tudja. Nem tudom, hogy az Úron kívül hogyan fogalmazta meg, de ez nagyon klassz.”

Háromtagú családként életének erre az időszakára külön kifejezés vonatkozik. Sadie Robertson Huff azt mondta az ET-nek, hogy ez „a legszeretettebb, amit valaha éreztem életemben”. „Mielőtt Honey-t kaptam, nem voltam túl érzelmes ember. Nem sírtam sokat… de Honey annyira elsír, hogy mennyire szeretem őt” – mondta. „… Őrület, hogy mennyire büszke vagy rájuk, mennyire szereted őket, és ez egy teljesen új élmény az életben. Ez a kedvencem… Egyszerűen igazán különleges.”

Hogy érzi magát Sadie Robertson Huff most fizikailag? Robertson Huff elmondta, hogy a terhesség második trimeszterében „minden remény és álom volt, amiben reménykedni lehet” a terhesség első néhány durva hónapja után. ET Online jelentéseket. „Az első trimeszter nagyon rossz volt. Egész nap hánytam, minden nap. A második trimeszterben kúsztam, és nem hittem, hogy meg fog fordulni, mert Honey-val csak a 24. hétig javult” – mondta.

Szerkesztő Választása