Sadie Robertson nak,-nek Kacsa dinasztia nyaralni indult néhány családtaggal és baráttal, de a dolgok rossz lábon indultak. Sadie, a férje, Christian, a kislánya, Honey és még néhányan lementek Cabo San Lucasba pihenni és kikapcsolódni. De a dolgok nem a jobb lábbal kezdődtek. Ehelyett az utazás valójában katasztrófával kezdődött. Sadie egy fotósorozatot tett közzé a nyaralásról, egyikükkel és Honey-val indulva a tengerparton. A feliratozási területen Sadie Robertson, aki egy másik gyerekkel várandós, beszélt a történtekről.

„Most már vicces” – írja Robertson. „Leszállunk, és azonnal eltalál. Eljutottunk az üdülőhelyre, és az édes emberek mariachi zenekarral és margaritákkal vártak minket. Amíg egy izgatott emberekkel teli furgont várnak nyaralni, mi a banda és az italok mellett haladunk, amilyen gyorsan csak tudunk, hogy kijussunk a mosdóba, és ez a terhes lány, aki nem tud elég gyorsan futni, akkor és ott hányt. a mariachi zenekar előtt, teljes dalban, és üdvözli a csapatot.”

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Sadie Robertson Huff (@legitsadierob) által megosztott bejegyzésSadie Robertson, a „Kacsa-dinasztia”-ból, nagyon jól legyőzi a hányingert

Robertson 25 éves. Nem világos, hogy hányingere összefüggésben volt-e a terhességével, Ország íze jelentéseket. „Rögtön felálltam, úgy tettem, mintha meg sem történt volna, és tovább sétáltam, hahahahaha üdv a paradicsomban” – mondja Robertson. Robertson 2. babájának születési dátuma egyelőre nem ismert. De azt mondta, hogy májusban esedékes, vagyis közel két éve lesz Honey születése.

Eközben a hónap elején Robertson felajánlotta terhességi frissítés rajongói számára. Posztolt egy fotót, amelyen a baba dudorát mutatja a fényképen. Ismét átment az Instagramra, hogy frissítést kínáljon. A képaláírásba ezt írta: „hellooo 2. trimeszter! NAGYON látni téged! hálás mindenért. köszönöm Istenem!' Robertson nagyon lelkes a második gyermeke megszületése miatt. Ebben a bejegyzésben megmutatja a babafejét és a háláját.

Júniusban, egy újabb külföldi üdülésen Robertsonnak sikerült hozzon be egy kis jogdíjat az Instagram-bejegyzéséhez. Arról beszélt, hogy lehetőséget kapott Honey-t látni koronában. Képzelje el, hogy Huffék értékes kislányát látja egy koronában, amelyen királyi koronát ül. „Ennek a kis királynőnek ma várba kell mennie!!! még koronája is volt az ő méretében! csúsztassa az ujját, hogy elképzelje Honey Jamest ebben a baba szőrme koronában, hahahaha” – írta Robertson.

Szerkesztő Választása