Danny Reagan felesége, Linda halálával foglalkozottKékvérűek.Miért távozott hét évad után Amy Carlson színésznő?

Egyszerűen fogalmazva, Carlson úgy döntött, hogy nem újítja meg a szerződését a CBS nagy sikerű krimijével egy cikk a Looper.com-on . A műsorkészítők úgy döntöttek, hogy egy helikopter-balesetben megölik Linda Reagant, így lehetetlenné tették, hogy ő és Carlson visszatérjenek.

Carlson maga sem volt túlságosan elégedett azzal, ahogy a dolgok a Blue Bloods-on alakultak. Benne beszélt róla egy 2017-es interjú a Deadline-nal .A Blue Bloods egykori színésze nem elégedett azzal, ahogy eltávolították a szereposztásból

Carlson azt mondta, hogy rosszul érzi magát, hogy úgy hal meg, ahogy meghal. [És] nem tudtam, hogy ezt fogják tenni, meglepődtem. nem tettem volna.

Carlson akkor azt mondta, hogy szerinte ez nehéz volt a rajongóknak. Hozzáteszi, soha nem akarta, hogy ez így végződjön, ezért szomorú vagyok a rajongók miatt, mert mindenki bezárást akar, és ezt sokat hallom a rajongóktól.

Miután a Blue Bloods megölte Linda Reagant, Carlsonnak sikerült elérnie a show rajongóit a közösségi médiában.

Szívem tele van hálával mindannyiótoknak, amiért nagylelkűen támogattak engem és karakteremet a Blue Bloods elmúlt hét évében – Linda Reagan, – írta az Instagramon . Megérintett az együttérzésed és a lelkesedésed. Imádtam Lindát játszani… Büszke vagyok a sorozat felépítéséhez való hozzájárulásomra. Nagyon hálás vagyok a CBS-nek és a „Blue Bloods” szereplőgárdájának és stábjának. Leginkább a rajongóknak vagyok hálás, akik támogattak engem és a műsort.

Amikor Carlson a szereplők között volt, felajánlott néhány tippet az újoncoknak

Danny, akit Donnie Wahlberg alakít, még mindig Linda halálával küzd. Ez olyasmi, ami időnként kísértiKékvérűekEpizódok. A helikopter-baleset nem sok említést kap a műsorban.

Az egyik dolog, amit Carlson csinált, amikor a szereplőgárdában volt, hogy egy belső pillantást vethessen arra, milyen csatlakozni hozzá.

Carlson azt mondta a 92 Y Live-nak adott interjújában, hogy először nem tudta, kire gondolnak Donnie alatt. Nos, hozzáadták a vezetéknevét, és hirtelen Carlson összerakja a kettőt és a kettőt.

Azt mondta, én azt mondtam: „Ez a srác nagyon aranyos. Azt hiszem, el tudnám játszani a feleségét. [És] azt hiszem, ez jó munka lenne.

– És régebben nálam voltak a New Kids on the Block lepedői – tette hozzá Wahlberg. Carlson gyors No comment-tel válaszolt. Aki nem ismerné, Wahlberg a népszerű fiúbanda egyik eredeti tagja.

Kékvérűekidén ősszel visszatér a 12. évadjára. Wahlberg visszatér az utcára, és valószínűleg a Reagan vacsoraasztalnál is megtalálja majd. Tom Selleck visszatér az NYPD biztosaként, Frank Reaganként, aki nemcsak az NYPD-t felügyeli, hanem a vacsoraidőben zajló csevegést is.

Szerkesztő Választása