Anson Williams, más néven Potsie on Boldog napok , éppen alulmaradt a kaliforniai Ojai polgármesteri tisztségében.

Bár a választás a múlt hónapban volt, végül a Ventura megyei jegyzői iroda befejezte a szavazatok számlálását ezen a héten. A hivatal szerdán közölte az eredményeket. És beszéljünk a szűkről – Williams 42 szavazattal veszített a hivatalban lévő polgármesterrel szemben. Erzsébet Stix, a jelenlegi ojai polgármester 1823 szavazatot kapott, míg a Boldog napok csillag összesen 1781. Nem világos, hogy a Williams újraszámlálást kér-e. Korábban azt mondta, hogy újraszámlálást kér, amíg az árrés csekély lesz. Szerintünk 42 szavazat felel meg. Stix nyert a szavazatok 50,58 százalékával.

Ojai mintegy 8000 lakosú festői város. Santa Barbarától keletre van. A 73 éves Williams egy progresszív platformon futott, amely a fenntartható környezetvédelmi politikákon alapult. Az egykori tévésztár és rendező elmondta, hogy az első számú kampányprioritása az volt, hogy „ösztönzi a klímaváltozással szembeni ellenálló képességet és a mérséklést”.Rajongói Boldog napok , a klasszikus tévé alappillére, mindent tudjon a Williamsről. Ő és Don Most (Ralph Malph) játszották Richie Cunningham legjobb barátait. Ron Howard, az Oscar-díjas rendező alakította Richie-t. Williams az 1974-84-ig tartó sorozat 220 epizódjában szerepelt.

Williams is tudott énekelni, mint egy jövedelmezőbb mellékrepülő Boldog napok . Ő kapta az ötletet Greg Bradyt alakító Barry Williamstől A Brady csapat . Anson Williams Garry Marshallnak tett javaslatának köszönhetően Boldog napok hozzáadott egy zenekart az Arnoldsnál. Aztán Potsie elkezdett énekelni valós koncerteken, és koncertenként körülbelül 17 000 dollárt keresett. Heti 1200 dollárt keresett a sorozattal.

Don Most, Henry Winkler és Anson Williams szerepelt a Happy Days-ben. Winkler támogatta Williams polgármesteri pályázatát. részt (Michael Tran/Getty Images)

Hozzászólás Boldog napok , Williams termékeny rendezővé vált. 31 epizódot rendezett Az amerikai titkos élete Tizenéves . Rendezői munkája is volt Melrose Place. Lizzie McGuire és Sabrina, a tizenéves boszorkány . Nyilvánvaló, hogy egy tinédzser játéka megértette a műfajt.

Williams üzletember és vállalkozó is. Ő megalapította a Starmaker Products-t . A termékcsalád több mint 40 terméket tartalmaz, köztük bőrápolást, ruházatot, alacsony kalóriatartalmú szakácskönyvet és vény nélkül kapható orvosi cikkeket.

Mindezeket a tapasztalatokat felhasználta polgármesteri pályafutása során. Hé, még egy jóváhagyást is kapott tőle Boldog napok ikon Henry Winkler . De a Fonztól felfelé mutató hüvelykujj nem vitte célba.

Williams még júliusban egy Ojai városi tanács ülésén jelentette be pályázatát. Azt mondta, a város mindent megad neki, amire a lelkéhez szüksége volt. És össze akarta hozni a közösséget.

„E gyógyító közösség szíve mentette meg az életemet, amikor felépültem a rákból” Williams mondta. „És (ez) megáldott lelki társam szeretetével. De az elmúlt néhány évben aggasztó változást éreztem. A megosztottság és a konfliktusok elszakítanak minket egy olyan időszakban, amikor össze kell fognunk. Itt az ideje az új vezetésnek. Hozzuk el Ojai szellemét, és védjük meg azt a közösséget, amelyet szeretünk.”

Szerkesztő Választása