évi polgármester-választási pályázat Boldog napok Anson Williams sztárja véget ért, mivel elvesztette a kaliforniai Ojaiban, és történetesen mindössze 42 szavazattal veszített. Ez a Ventura megyei (Kaliforniai) választási tisztviselők által tartott újraszámlálás szerint.

Williams tájékoztatott A pakolás szerdán, hogy feladta a versenyt. Ojai Los Angelestől 80 mérföldre északnyugatra található. Williams azt mondta, hogy továbbra is küzdeni fog a számára fontos kérdésekért.

Betsy Stix polgármester, a hivatalban lévő polgármester 1823-1781 szavazatot kapott Williamsre az újraszámlálás során. Ez ugyanannyi, mint amennyit a Ventura megyei jegyzői hivatal a választások megtartása után kiadott.Anson Williams, a Happy Days munkatársa azt mondta, hogy részt vesz Ojai városi tanács ülésein

„Látni fog engem és csapatomat a városi tanács következő ülésein azon munkálkodni, hogy végre valódi előrelépést érjünk el a megfizethető lakhatás, az éghajlati kezdeményezések, a tűzbiztonság és a fenntartható turizmus terén, annak ellenére, hogy különleges érdekcsoportok fenyegetik és pusztító perek indulnak városunk ellen” – mondta Williams.

Wiliams hozzáteszi: „Felelősséggel tartozom képviselni a rám szavazó több száz polgár véleményét, valamint minden olyan polgárt, aki egy kiegyensúlyozottabb, egységesebb közösség mellett áll.”

A 72 éves Williams Potsie-t játszotta tovább Boldog napok az 1970-es és 1980-as években. Elmondta, hogy azért döntött a választás mellett, mert úgy érezte, a megosztottság és a konfliktusok politikája szétszakítja a várost. Azt mondta, reméli, hogy „visszaállíthatja Ojai szellemét, és megvédheti azt a közösséget, amelyet szeretünk”.

Williams beszélt az Ojai közösség „részlegéről”.

„Minden csodálatos ojai, aki időt szakított arra, hogy szavazzon ezen a választáson. Tartsunk fenn és gyarapodjunk együtt” – mondta. Tony Otto, aki segített Anson Williamsnek a kampányban, december 8-án nyújtotta be az újraszámlálást. Otto akkor azt mondta: „Olyan közel van. Újraszámlálást akarunk, hogy jó legyen. Azt is szeretnénk megfigyelni, hogy ne legyenek anomáliák.”

Eközben 2022 augusztusában Wiliams arról beszélt, hogy a város „megosztottsága” szerepet játszott abban, hogy elindult a posztért. „Nemhogy a dolgok nem készülnek el vagy nem fejeződnek be, de a közösségben megosztottság van, amely nem folytatódik az én vezetésem alatt” – mondta Williams a The Hollywood Reporternek adott interjújában. Arra is feltett egy kérdést, hogy vannak-e ilyen hollywoodi barátai Ron Howard vagy Henry Winkler segíts neki a kampányában. Willams tartózkodónak tűnt abban, hogy bevonja őket ebbe a versenybe. Williams elmondta, hogy több mint 40 éve 'mély, mély barátság' fűzi hozzájuk. Azt mondta, ha kérnek, segítenek.

Szerkesztő Választása