Az évek során mind a 10+, azBlake Shelton-ra költött A hang a kérdés mindig ott volt… mikor hagyja el a műsort?

Most, hogy visszatekintünk a műsor 21. évadára, érdemes visszatérni néhány megjegyzésre, amit a country-énekesnő tett. Volt némi érdeklődés tőle és a popsztár felesége részérőlGwen Stefania nyugdíjba vonulásban és egyesek letelepedésében.

A Gyere vissza vidéki fiúként Az énekes nagy döntés előtt áll. Úgy tűnik, vele maradhat A hang amíg bele nem fárad. Szóval ennyi év után itt az ideje a lépésnek? Talán. De nem tudjuk, hogy mennyi időn belül születik meg ez a döntés.Beszélni valakivel A MAI Hoda Kotb az év elején arról beszélt, hogy el lehet távolodni a reflektorfénytől.

Remélem, ez nincs túl messze az úton mondta Shelton. Tíz év túl hosszúnak tűnik számomra. Ezt szeretném látni előbb-utóbb. Úgy értem, mindketten [én és Gwen] nagyjából a határig vittük a karrierünket, a turnézást és most a televíziózást. Szerencsés volt sok mindent megvalósítani. De remélhetőleg egyszer lesz alkalmunk élni egy kis életet.

Tehát a levegőben marad, ha látjuk Sheltont visszatérni A hang 22. évad.

„A hang” Gwen Stefani nem tudta, ki Shelton

Akár hiszi, akár nem, de amikor Gwen Stefani és Blake Shelton először szerepelt a filmben A hang együtt, a popsztár nem tudta, ki a leendő férje. Úgy tűnik, csak két különböző világból származnak. Ez azonban nem tartana sokáig, igaz?

Stafani azt mondta, bekapcsoltam A hang. Nem ismertem Blake-et. Nem is tudtam, hogy létezik emberként, nemhogy művészként. Amikor bekerültem a műsorba, olyan voltam, mintha gugliztam volna, és régi ismétléseket néztem volna A hang hogy rájöjjek, miért kedvelik őt annyira az emberek.

Miután megnézte azokat a régi videókat, őmegértette a felhívást. 'Hú, vicces, magas'

Amikor elkezdtek együtt zenélni, az már csaknem kőbe volt írva. Azóta gyorsan megismerték egymást, és most, idén július óta házasok. Még jó, hogy Shelton olyan vicces és magas, mi?

A „The Voice” évad drámával zárult

Ebben a szezonban A hang érdekes volt. Ariana Grande-t először láthattuk edzőként a műsorban. Jól szerepelt, de nem juttatott versenyzőt a fináléba. Amikor minden elhangzott, a Team Kelly's Girl Named Tom testvérhármasát hirdették ki győztesnek. Volt egy versenyző, akit sok más rajongó szeretett volnalásd nyerj.

Wendy Moten nagyon érdekes előadó volt. Tehetsége és kitartása lenyűgöző volt. Bár nem nyert A hang Moten tehetsége egyértelmű. Sikeres zenei karriert kell elérnie, ha megfelelő eszközöket kap.

Szerkesztő Választása