Rajongók, akik már alig várták, hogy láthassák a Frasier revival Kelsey Grammer főszereplésével Paramount+ kicsit ki vannak pipálva. Remélték, hogy Trevor Einhorn visszatér Frasier fiaként, Freddy Crane-ként. De a Őrült férfiak színész kapta a csizmát. Jack Cutmore-Scott brit színész érkezik Freddy szerepére.

Mint mondtuk, a rajongóknak nem tetszik, hogy Einhorn nem tér vissza. Íme, amit egy rajongó a Twitteren írt a helyzetről.

Egy másik rajongó bosszúsnak adott hangot amiatt, hogy Einhornt helyettesíti ebben a szerepben. A rajongó írta a Twitteren , „Hasonló szellemben, ha újraírják Frasier Crane fiát a folytatáshoz, rendkívül bosszankodni fogok. Trevor Einhorn továbbra is játszott, és nagyon jó. Einhorn 2013 és 2015 között játszotta John Mathist a népszerű AMC sorozatban.A „Frasier” folytatása újabb színészt ad Kelsey Grammerrel

A Variety bejelentette, hogy Cutmore-Scott bekerül a fedélzetre. TV Insider beszámol arról, hogy a folytatásos sorozatban Freddyt „apja és nagyapja árnyalt kombinációjaként” írják le.

„Évekkel ezelőtt Freddy elutasította, hogy apja nyomdokaiba lépjen – abbahagyta az egyetemet, hogy tűzoltó legyen –, és soha nem nézett vissza egészen mostanáig, amikor a közelmúlt bajai miatt nem volt kihez fordulnia az életében” – olvasható a leírásban. 'Ha sikerül leküzdeniük a múltbeli nézeteltéréseket, Freddynek és Frasiernek végre esélye lesz begyógyítani a régi sebeket.' Cutmore-Scott szerepelt a FOX sitcomban Cooper Barrett Útmutatója az élet túléléséhez . Szerepelt az ABC procedúrában is Megtévesztés és megjelent a filmben Tan .

Nicholas Lyndhurst és Kelsey Grammer együtt dolgoztak a színpadon

Más Frasier show hírek, Nicholas Lyndhurst színész fogja alakítani Alan Cornwallt, aki egyetemi tanár, akivel a Kelsey Grammer által alakított Frasier egyetemre járt. A karakterleírás szerint a brit, piás és nagyobb, mint az élet, Alan olyan intellektussal rendelkezik, mint Frasier-é. „Lehet, hogy Alan huncut sorozata éppen az, amivel Frasier felrázhatja a rutinját, míg Frasier átgondolt útmutatásai segíthetnek Alannek megtalálni azt az irányt, amely hiányzott a saját életéből.”

Lyndhurst, akárcsak Cutmore-Scott, brit színész. Három BAFTA-díjra jelölték Rodney Trotter szerepéért a BBC régóta futó vígjátékában Csak bolondok és lovak …. Lyndhurst két nemzeti televíziós díjat is elnyerte a legnépszerűbb vígjáték előadónak járó Gary Sparrow szerepéért a BBC sitcomban. Jó éjszakát kedvesem . De ő és Kelsey Grammer korábban is dolgoztak együtt. Mindkét színész színpadra állt a 2019-es produkcióban La Mancha embere az angol Nemzeti Opera számára.

Szerkesztő Választása