Egykori irodalmi ügynöke Rögzítő felső A sztárok, Joanna és Chip Gaines nagy pénzekért bíróság elé állítják a házaspárt. Az ügynök azt állítja, hogy a pár megpróbált kihátrálni a hatalmas könyvügyletért meghatározott díj megfizetése alól. Ez azután következik be, hogy aláírtak valaki mással.

által beszerzett jogi dokumentumok TMZ jelzi, hogy Joanna és Chip Gainest a Vigliano Associates képviselte. Még 2017-ben aláírtak egy 12,5 millió dolláros szerződést, hogy összesen öt könyvet adjanak ki a HarperCollinsnak. Vigliano jelezte, hogy a tervek szerint 7,5%-kal csökkentenék a párnak fizetett kifizetéseket. Azt állítja, minden rendben ment az első két könyvvel. Vigliano azonban azt állítja, hogy a házaspár ezután „sémát talált ki”, hogy visszatartsa az utolsó három könyv kifizetését azáltal, hogy módosítani akarta ezt a megállapodást.

Joanna és Chip Gaines valamiféle bajban találják magukat

A dokumentumok azt mutatják, hogy a pár megpróbálta eltüntetni az egyik könyvet. Ami a másik két könyvet illeti, Vigliano azt mondja, hogy megpróbálták lecserélni Joanna Gaines-t, és Chip Gaines-t tették a szerzővé az egyik fennmaradó könyvhöz. Vigliano azt is állítja, hogy az eredeti megállapodás csak Joanna által írt könyvekre vonatkozott. Ezért a lépés lényegében öt könyvről háromra csökkentette a könyvszerződést. Ennek eredményeként ez sokkal kevesebb fizetést jelentett Vigliano számára.Eközben a dokumentumok azt is állítják, hogy Joanna Gaines egy másik ügynökkel kötött megállapodást. Vigliano azt mondja, hogy az új könyvéből származó pénz, Az általunk elmondottak: Története minden darabja számít , menjen inkább rá. Vigliano most legalább 1 millió dolláros kártérítést keres emiatt. Ezek a jogi dokumentumok azt is kijelentik, hogy „Joanna és Chip Gaines erkölcsös keresztényeknek bélyegzik magukat, akik állítólag etikus módon működnek”, majd hozzáteszik: „semmi sem állhat távolabb az igazságtól”.

Néhány program áttért az HBO Max streaming szolgáltatásra

Más hírekben Joanna és Chip Gainesről folyó szolgáltatás, az HBO Max megkezdte műsoraik válogatását a platformon. A pár Magnolia Network sorozatából az HBO-ra költözik Fixer Felső: Welcome Home, Magnolia Table Joanna Gaines-szel, The Lost Kitchen, Growing Floret, Családi vacsora Andrew Zimmernnel, Restoration Road Clint Harpával, Maine Cabin Masters , és a teljes öt évadot Rögzítő felső katalógus.

A pár nagyon népszerű a barkácsprogramozással foglalkozó nézők körében. Lehetőséget kínálnak az embereknek, hogy lássák, hogyan csinálják a dolgokat a világukban. Ezenkívül Joanna és Chip Gaines mellett más emberek is keményen dolgoznak a projektjeiken. Egy jó dolog az, hogy a legtöbb program egy helyen van, hogy Ön is megtekinthesse.

Szerkesztő Választása