Katonai dráma TV-sorozat SEAL csapat Az Instagramon keresztül hétfőn bejelentette, hogy az 5. évad premierje október 10-én, vasárnap lesz.

Megszerzett cél: az 5. évad premierje október 10-én, vasárnap. #SEALTeam a sikersorozat legújabb Instagram-posztja, amelyen David Boreanaz képe látható, mint Jason Hayes, a különleges hadviselés főparancsnoka, aki a Bravo Team vezetője.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A SEAL Team (@sealteamcbs) által megosztott bejegyzésSEAL csapat 2017 szeptemberében mutatták be a CBS-en IMDb , a sorozat egy elit haditengerészeti SEAL-csapat életét követi nyomon, amint kiképezik, megtervezik és végrehajtják a legveszélyesebb, nagy téttel járó küldetéseket, amelyeket az Egyesült Államok hadserege kérhet. A sorozatban Boreanaz mellett Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley és Toni Trucks.

2021 májusában SEAL Time 5. évadjára újították meg, és a Paramount+-hoz költözne.

David Boreanaz megvitatja a „SEAL Team” gyártását a COVID-19 világjárvány közepette

Egy 2020 decemberi interjú során Fajta , David Boreanaz részleteket oszt meg arról, hogyan a SEAL csapat a gyártás leállt a COVID-19 világjárvány idején.

Először március 13-án végeztünk, pontosan akkor, amikor a járvány kitört, és a [stúdiók] mindent bezártak. SEAL csapat emlékszik vissza a sztár. Azt is elmondja, hogy a produkció az általa rendezett epizód forgatásának közepén tartott.

Lejöttem a hegyről, és azt gondoltam: „Holnap találkozunk” – emlékszik vissza David. A transzpós srácok azt mondták: „Lehet, hogy bezárnak minket.” Nem gondoltam túl sokat.

A SEAL csapat a termelést másnap leállították. A legénység hat-hét hónapig várt, hogy minden helyreálljon. David ezután elmagyarázza, hogy ő és a másik SEAL csapat a személyzet megbeszéléseket folytatott a Viacommal, valamint áttekintette a protokollokat és az irányelveket. Fenntartjuk az utunkat – erősíti meg Boreanaz is, amikor arról kérdezik, hogy le kellett-e zárni a műsort. Nem akarom elhinni, de te ezt nem tudod.

David Boreanaz beszél a SEAL Team negyedik évadának első epizódjának rendezéséről

David Boreanaz a Varietynek adott interjújában is megosztja a részleteket a sorozat első epizódjának rendezéséről. negyedik évad.

Ez egy nagyon nehéz epizód volt, magyarázza David. Fárasztó volt. A környezet kemény volt, négy napig fent a Big Bearnél egy hegy belsejében. Hóvihar volt.

Optimista maradva Boreanaz azt is kijelenti, hogy a körülmények segítették a karakterek teljesítményét. Azt hiszem, ez segített a karakterek teljes lendületében, hogy megmászhassák a hegyeket, és feljussanak a csúcsra, és elérjék a magasságot.

Ami azt illeti, hogyan közvetíti karakterét, David kijelenti, hogy sokat tanult saját konfliktusaiból, és hogyan alkalmazza ezt a karakterre. Csak a lendülete és a mentalitása, hogy elvégezze a munkát – teszi hozzá David. Azt is, hogy felvegye a darabokat, és a vállán hordja – bármilyen egyszerűnek is hangzik.

Szerkesztő Választása