A Times Square-i szilveszteri ünnepség enyhén szólva is érdekes volt.Cyndi Lauper, egy zenei ikon, az éjszaka egyik legfurcsább fellépése volt.

Egy éjszaka során, amikor Andy Cohen megkérdezte Anderson Coopert, korábban már savolt, majd ragaszkodott hozzá, hogy aznap este jöjjön vissza a házába, hogy savat vegyen. Lauper előadása talán még különösebb, mint Cohené és Andersoné.

Lauper adott aélő előadás Dick Clark szilveszteri rockin’ estéjénegy üres Times Square-en. Ám az előadás alatt és után a rajongók és a nézők egyaránt zavarban voltak. A popzene sztárját egy különös szerencsétlenség érte a színpadon.A Billy Porterrel közös True Colors című dala alatt a sminkcsapata felszaladt a színpadra, hogy megpróbálja megjavítani a sminkjét. Lauper azonban határozottan ragaszkodott ahhoz, hogy a sminkesek azonnal elhagyják a színpadot. A dal közben többször is azt mondta, hogy kamerázom, kamerázom.

Egy újabb furcsa pillanat következett, miután rövid beszédet mondott az új évről. Lauper egy új, EDM stílusú dalt énekelt Hope címmel. A dal enyhén szólva furcsa volt. Még az újévi műsor házigazdái is szótlanul maradtak az előadáson. De, hogy mindezt lezárjuk, Lauper táncelőadást tartott a dal közben, ami teljesen természetellenes volt.

Cydni Lauper és furcsa újévi előadása

Lauper előadása a nézők hangos pontja a műsor után. Sokan mémeket készítenek az ikonikus énekesnőről, a Twitteren osztják meg a zavarodottságukat, vagy csak úgy általában panaszkodnak. A kötekedések mellett azonban egyesek azt mondják, hogy ez a furcsa műsor a tökéletes módja annak, hogy 2020-at lezárjuk.

Néhányan azonban támogatást kínálnak az énekesnek. A nézők egy része minden bizonnyal rajongója a Lauper által bemutatott új zenei stílusnak.

Lauper az 1908-as évek eleje óta fellép és zenél. 67 évesen, függetlenül attólaz idei szilveszteri előadás, ő egy pop ikon. Ezenkívül Lauper színésznőként és aktivistaként dolgozott, mióta először berobbant a világ színpadára. 2016-ban Lauper kiadott egy albumot, melynek címe Kerülőút . Azóta pedig hihetetlenül támogatja az LMBTQ+ közösséget.

Élő fellépéseit platformként használja az LMBTQ+ népek jogainak támogatására. A furcsa újévi műsor ellenére Lauper kétségtelenül továbbra is rengeteg dicséretet érdemel majd a zenéjéért.

[H/T Pop kultúra ]

Szerkesztő Választása