Rajongói a CSI A franchise örömmel veszi tudomásul, hogy Eric Szmanda, a show egyik eredeti sztárja visszatér CSI: Vegas . Ott lesz Marg Helgenbergerrel együtt. Szmanda Geg Sanderst, egy labortechnikust alakított, aki III. szintű nyomozóvá változott. Helgenberger része volt a CSI: Vegas a 2. évad kezdete óta szerepel a CBS-en. Ha Szmanda ismerősnek tűnik, akkor úgy kell, ahogy az eredetiben volt CSI: Helyszíni nyomozás műsor mind a 15 évadában.

Alapján ScreenRant , Szmanda visszajön, hogy Sanderst játssza tovább CSI: Vegas . Állítólag a 2. évad vége felé vendégszerepel több epizódban. Most ebben a sorozatban van néhány visszatérő eredeti sztár. Természetesen William Petersen és Jorja Fox szerepelt az 1. évadban. Visszatértek Gil Grissom és Sara Sidle szerepére. Volt némi remény, hogy visszatérnek a 2. évadhoz, de a színész és a színésznő úgy döntött, hogy kihagyják. A rajongók érdeklődéssel figyelték, hogyan fejlődött kapcsolatuk az 1. évadban.

Vajon David Caruso valamikor visszatalálhat a „CSI: Miami” című filmhez?

A sorozat további eredeti sztárjai közé tartozik Paul Guilfoyle Jim Brass szerepében és Wallace Langham. Mindkét színész rövid ideig megjelent, és nem csatlakozott a szokásos szereplőgárdához. Visszatérhetnek valamikor? A világban bármi lehetséges CSI . Jelenleg azonban az aktuális szereplőgárdán van a hangsúly. Helgenberger Catherine Willows szerepe egy lökést ad a műsornak. Az ő karaktere az egyik legerősebb a franchise-ban. Erős döntés volt, hogy visszahozta CSI: Vegas csinálni.Egy ember ennyi ideig CSI A rajongók talán nem bánják, ha látnak visszatérni a franchishez David Caruso . Híresen játszotta Horatio Caine-t CSI: Miami . Bár a műsort már régen törölték, továbbra is népszerű a tévében. Caine eléggé kinézett magán, különösen azzal a sápadt napszemüveggel, amelyet úgy tűnt, mindig felhúzott. Nyilvánvalóan, miután Caruso megtudta, hogy a műsora meglehetősen hirtelen kiesett, nem tetszett neki.

Amennyire tudjuk, Caruso a műsor vége óta nem vett részt a szórakoztatás egyetlen aspektusában sem színészként. Caruso kitörő sztár volt a régiben NYPD kék előadás. A siker és a hírnév azonban állítólag a fejébe ment, és a sorozat második évadában kirúgták. Szerencsére Caruso kapott egy második lehetőséget, hogy leírja névjegyét egy show-ban CSI: Miami . Talán visszatérhetne CSI: Vegas mint Caine vagy akár más szerepben.

Szerkesztő Választása