ABC Signature, amely koprodukcióban készült Gyilkos elmék a CBS-szel, 3 millió dollárt fizet, hogy rendezze a pert. Ezt a California Civil Rights Department (CRD) hozta létre. A szexuális zaklatással és a megtorlásokkal kapcsolatos vádak a sorozat forgatásán.

A kereset azt állítja, hogy Greg St. Johns operatőr a stáb több férfi tagját szexuális zaklatásnak vetette alá. Eredetileg 2020 májusában nyújtották be. Ez magában foglalta a nem kívánt érintést és simogatást, valamint a nemkívánatos és fenyegető megjegyzéseket.

A „Criminal Minds” producerei zaklatás miatti követelésekkel néztek szembe

A CRD hétfőn sajtóközleményt ad ki. Kijelentette, hogy az ABC Signature, valamint „más produkciós társaságok” és „egyéni producerek” figyelmen kívül hagyták a zaklatást. Kirúgták a legénység tagjait is, akik panaszkodtak emiatt. A műsort 15 évadon keresztül sugározta a CBS. Jelenleg a műsor újjáéledését vetíti a Paramount+.A zaklatás és a megtorlás megsértette a tisztességes foglalkoztatásról és lakhatásról szóló törvényt, a Ralph állampolgári jogokról szóló törvényt, valamint a Polgári Törvénykönyv azon rendelkezését, amely megtiltja a szexuális zaklatást üzleti, szolgálati és szakmai kapcsolatokban. Fajta jelentéseket.

„Az eset megoldásáról szóló hároméves beleegyező rendelet értelmében az ABC Signature 3 millió dollárt fizet egy körülbelül tizenkét személyből álló osztályért, felülvizsgálja és kiosztja az irányelveket az ABC Signature által készített összes műsorra, kiképzi a produkciós és humánerőforrás-alkalmazottakat, rendszeresen találkozik a produkcióval. a felügyelőknek és a HR-nek biztosítaniuk kell, hogy a helyszíni zaklatással/megtorlással kapcsolatban ne legyenek kezeletlen panaszok, és a megfelelőségről évente jelentést tegyenek a CRD-nek” – áll a sajtóközleményben.

Az osztály megjegyzi a legénység tagjainak bátorságát

„A legénység tagjai bátran jelentkeztek, hogy érvényesítsék jogukat a szexuális zaklatástól mentes megélhetéshez” – mondta Kevin Kish, a CRD igazgatója. „Nem számít az iparág, a munkahelyi környezet vagy az alkalmazottak neme, a vállalatoknak hiteles zaklatással és megtorlással kapcsolatos panaszokat kell kezelniük, és fel kell lépniük a zaklatókkal szemben.”

Eközben St. Johns elment Gyilkos elmék Még 2018-ban. Ekkor jelentette be a Variety először az ellene felhozott vádakat. 19 emberrel készült interjún alapultak, akik a sorozaton dolgoztak. Az ABC Signature képviselője nem válaszolt azonnal a Variety megjegyzéskérésére.

Más Gyilkos elmék hír, az eredeti műsor újjáélesztése hozzáadott egy új szereplőt a felálláshoz. Nicole Pacent színésznő csatlakozik a műsorhoz. Ő fogja alakítani Rebeccát, az Igazságügyi Minisztérium ügyvédjét. De ennél a karakternél többről van szó. Rebecca állítólag felfed néhány nyugtalanító hírt a BAU-val kapcsolatban. Állítólag összefügg a sorsával. Ha kíváncsi arra, hogy láttad-e Pacentet korábban tévéműsorokban, akkor már szerepelt Hívj Kat , melynek főszereplője Mayim Bialik.

Szerkesztő Választása