Boldog napok Anson Williams egy közelmúltbeli interjú során meleg emlékeket osztott meg néhai egykori színésztársáról, Cindy Williamsről.

Anson, aki Warren „Potsie” Webert játszotta Boldog napok , találkozott Cindyvel, amikor egy cameo-t készített Shirley Feeney szerepében klasszikus tévé sorozat. Ez a cameo egy ugyanilyen híres sorozattá vált, Laverne és Shirley .

-vel folytatott beszélgetés során Fox News Digital Anson Williams emlékezett arra a napra, amikor megtudta, hogy régi barátja meghalt.„Soha nem éreztem ilyet” – mondta. – Olyan hirtelen volt.

„Azt kérdezik tőlem, milyen emlék jutott eszembe. Azt mondtam: „Minden.” Azt mondtam: „Csak mindent” – folytatta. „Pillanatok százai. És csak elkezdtem sírni. Csak elkezdtem üvölteni. És ugyanakkor nem tudtam feldolgozni. Olyan, mintha nem tudna lélegezni. És jó 10 percbe telt, hogy lenyugodjak.”

Anson a hír hallatán felhívta Ralph Malph színészt, Don Mostot, és megvigasztalták egymást. A Golden Globe-díjas azt mondta, hogy a Most tört azonnal üvöltözni kezdett, amikor eszébe jutott a Cindyvel töltött idő.

„Olyan közel voltunk egymáshoz” – tette hozzá. „Meg kell értened, hogy több mint 45 éve barátok vagyunk, és annyi csúcson mentünk keresztül együtt, annyi élményen, sokkal többet, mint egy átlagos barátod.”

Anson Williams emlékezett, amikor először találkozott Cindy Williamsszel: „She Just Had This Spark”

A tragédia rádöbbentette Anson Williamst és Don Mostot, hogy milyen rövid és értékes az élet. Ezért elmondták egymásnak, mennyire szeretik a másikat, és megígérték, hogy nem vesztegetik az itt töltött időt.

„Folytatnunk kell. Folytatnunk kell. Cindy ezt szeretné” – emlékezett vissza.

A 73 éves részletes találkozás Cindyvel az 1970-es években. Akkoriban már híresség volt. Mielőtt elvállalta volna Shirley ikonikus szerepét, olyan kasszasikerekben játszott jelentős szerepet, mint például Francis Ford Coppola A beszélgetés és George Lucas Amerikai graffiti .

Anson viszont még csak kezdett Hollywoodban. Szóval „hihetetlenül ideges volt” vele dolgozni. Cindy azonban nem vette természetesnek sztár státuszát. Anson szerint mindent megtett, hogy megnyugtassa az elméjét. És kettejük között azonnal létrejött egy kötelék, amely életük végéig tartott.

„Jön a forgatásra, mi próbálunk, és volt benne ez a szikra, ez a fény. És Cindy az életben valóban adakozó volt, nem pedig elvevő” – osztotta meg.

Cindy Williams tudta, hogy Anson megfélemlített. Így hát megtörte a jeget azzal, hogy megkínálta egy csésze kávéval. Megdöbbentette, ahogy a lány időt szakított rá, hogy pontosan megértse, hogyan szereti inni az övét, és még jobban meglepődött, amikor „a tökéletes csészével tért vissza”.

„Ez volt egy kapcsolat kezdete” – emlékezett vissza. „És Cindy Williams soha nem változott. Olyan ajándékozó volt. A tehetségénél csak a szíve volt nagyobb. És ez nem közhely.'

Cindy január 25-én telt el egy rövid betegséggel vívott harcot követően. 75 éves volt.

Szerkesztő Választása