Val vel Gyilkos elmék Hamarosan visszatér a tévéhez, néhány korábbi szereplő jelentkezett a megjelenésre. Az egyik azonban nem lesz ott.

Szóval melyik lesz az? Nézzük ezt a kérdést némi segítséggel ScreenRant .

A Paramount Plus nemrég kiadott egy listát azokról a szereplőkről, akik visszatérnek a 16. évadhoz. A korábbi szereplők közül kettő azonban nem tér vissza. Az egyiknek jó oka van; a másik csak láthatóan nem akarja megtenni. Matthew Gray Gubler, aki Dr. Spencer Reidet alakította, élvezi az időt, amikor el nem játssza ezt a szerepet. Valószínűleg egyhamar nem lesz a műsorban.A „Criminal Minds” azt tervezi, hogy sok korábbi szereplőt szeretne a fedélzeten

Ó, a másik Gyilkos elmék A szereplők közül Daniel Henney, aki Matt Simmonst alakította. Henney Lan Mandragorant alakítja az Amazon sorozatban Az idő kereke. Jelenleg a 2. évadhoz készül.

Ki jön vissza? Határidő volt egy története, ahol a Paramount Plus azt mondja, hogy tárgyalásokat folytat a szerződésének véglegesítéséről Gyilkos elmék alkotója, Erica Messer.

Hat stábtag is tárgyalásba kezd. Ők Joe Mantegna mint David Rossi, Kirsten Vangsness mint Penelope Garcia, Adam Rodriguez mint Luke Alvez, A.J. Cook mint Jennifer Jareau, Aisha Tyler mint Dr. Tara Lewis, és Paget Brewster mint Emily Prentiss.

A tévéműsor először 2005-ben jelent meg a CBS-en

A műsor megújítása gyors volt, úgyhogy számíts arra, hogy a 16. évad olyan lesz, mint a folytatás. Gyilkos elmék követi a kissé késleltetett megjelenési ütemtervet, ami nem különösebben ritka a járványkorszakban. Remélhetőleg 15 évad után visszaszerezhetik azt a varázslatot, amelyről a sorozat ismert.

A sorozat először 2005-ben indult, és 2020 februárjáig volt a CBS-en. Egy évvel a sorozat adásba vétele után a Paramount Plus bejelentette, hogy új felélesztésre készülnek. Gyilkos elmék .

A bejelentést követően a projekt csaknem egy évig háttérbe szorult, és azt hitték, hogy leselejtezték. A Paramount Plus azonban újabb bejelentést tett, és azt mondta, hogy még fejlesztés alatt állnak a projekten.

Igen, van egy jó lista a sztárokról, akik visszatérnek. Vajon visszatér Thomas Gibson, aki 12 szezonon keresztül játszotta Aaron Hotchnert? nem tudjuk. Látod, Gibson elhagyta a műsort, mert veszekedett egy íróval.

Távozásának természetéből adódóan nem valószínű, hogy a rajongók látni fogják, hogy Gibsont visszahívják az újjáélesztésre. Hacsak nem tudja bizonyítani, hogy megoldotta a problémáit és fejlődött, valószínűleg nem fog visszatérni. Ha egyáltalán érdekli a visszatérés, akkor az. A műsor három évadon keresztül ment Hotchner nélkül.

Szerkesztő Választása