Itt az idő A '90-es évek műsora debütál a Netflixen, de előtte egy előzetest az új spinoffhoz A '70-es évek műsora kint van. A rajongók pedig izgatottan várják az új műsort. A teaser egyik jelenetében Eric-et és Donnát láthatjuk az autója motorháztetején ülni. Megint régi időknek tűnik. De A '90-es évek műsora Eric és Donna lánya és élete körül fog állni. Igen, Red és Kitty is visszatért. Voltak olyan pillanatok, amelyek a rajongókban aggodalmat kelthettek Topher Grace miatt, aki Ericot alakítja. Úgy tűnik, minden menő és működik az új műsorban.

Mint emlékezhet, A '70-es évek műsora 200 epizód után 2006-ban ért véget. Hosszú idő telt el azóta, hogy a show rajongói bárkit is láttak felbukkanni a Wisconsin állambeli Point Place-ből. A trailer némi izgalmat kelt a sorozat rajongóiban. Néhány régi kedvencük felbukkan a film előzetesében A '90-es évek műsora. És van néhány visszahívás a Fox sitcomhoz. Csak néhány további ok, amiért a rajongók izgatottak lehetnek, és készek látni A '90-es évek műsora . Szóval, az első évad A '90-es évek műsora premier a Netflixen január 19-én, csütörtökön. Ha szeretnéd látni A '70-es évek műsora , majd menj át Peacockhoz, és ott kapd el.

Callie Haverda, a „The '90s Show” megerősítette, hogy az 1. évad forgatása véget ért

Eközben másban A '90-es évek műsora hírek, Callie Haverda azt mondta, hogy az 1. évad forgatása befejeződött. 'És ez a '90-es évek show első évadának lezárása' - írta Haverda az Instagramon néhány kulisszák mögötti kép mellett, amelyeket megosztott az interneten. „Ez a műsor volt az életem az elmúlt hatban? hét? hónapok óta, és a velem együtt dolgozó emberek nemcsak a legközelebbi barátaim lettek, hanem a családom is.” Haverda játssza Leia Formant, Eric és Donna lányát, valamint Red és Kitty unokáját. Ő egy központi figura A '90-es évek műsora .Júliusban, Ashton Kutcher megnyílt, és arról beszélt, hogy visszatér az új műsorhoz. A Michael Kelso színész nyitott arról, hogy ilyen hosszú távollét után visszatér a sorozatba. „Mila (Kunis) és én azon gondolkodtunk” – mondta Kutcher. „Azt gondoltuk: „Figyelj, csak a műsor miatt vagyunk abban a helyzetben, amiben vagyunk, úgyhogy menjünk vissza, és csináljuk ezt.” Csak visszamentünk, és egy hétig szórakoztunk. Olyan véletlenszerű és szórakoztató volt.” Kunis visszatér Jackie Burkhart szerepére is. A népszerű A '70-es évek műsora kiindulópontként szolgált a két színész számára. A való életben férj és feleség.

Szerkesztő Választása