Újabb híreket kapunk egy sztár visszatéréséről A '70-es évek műsora folytatásos változatában, A '90-es évek műsora , a Netflixen. Ha ismeri Don Starkot, akkor tudja, hogy Bob Pinciottit, Donna apját játssza. Stark jobban ismerős a sorozat rajongói számára, amikor fodros parókáját viseli. Bob a Kurtwood Smith és Debra Jo Rupp által alakított Red és Kitty Forman szomszédja. Igen, átléptünk az 1970-es évekbe és az 1990-es évekbe ezzel az új műsorral. Mégis, Bobnak göndör parókája és pajeszája ringatózik.

A '70-es évek műsora elég sok szereplő volt, és bizonyos minőségben vissza fognak térni a show-ra. Az Entertainment Weekly-nek köszönhetően az Entertainment Weekly négy fotót tett közzé, amelyek Bob visszatérését mutatják az új sorozat 6. epizódjában. A Formanék konyhájában van Red és Kitty mellett. Ban ben A '90-es évek műsora , a hangsúlyt Eric és Donna tinédzser lányára, Leiára helyezzük. 1995 nyarán Red és Kittyvel, a nagyszüleinél tölti a Wisconsin állambeli Point Place-ben. 15 évvel múltabb lesz az eredeti műsor tevékenységeinél.

A „70-es évek műsorának” szereplőinek nagy része megjelenik majd az új műsorban

A sorozat mellékszereplői közül Bob egészen emlékezetes volt. Az 1970-es években ringatta azt a pajeszbetétet, és olyan köszöntése volt, amitől az emberek felröhögtek. Mindig azt mondta: 'Hé, szia, szia!' amikor belép egy új térbe vagy akár embereket fogad. Nos, mi a helyzet a fiatal karakterekből álló eredeti szereplőgárdával, akik megtöltötték a tévéképernyőnket? Lássuk csak, ott volt Topher Grace mint Eric, Laura Prepon mint Donna, Mila Kunis mint Jackie, Ashton Kutcher mint Kelso és Wilmer Valderrama mint Fez. Az egyik személy, akit nem fogunk látni a műsorban, az Danny Masterson, aki Hyde-ot alakította. Súlyos jogi problémákkal és nemi erőszakkal kapcsolatos vádak vannak, amelyekkel jelenleg foglalkozik. A többiek fel fognak lépni, de nem vagyunk biztosak abban, hogy teljes munkaidőben fognak-e.Kutcher számára ezt mondja visszatérése a műsor díszletébe meglehetősen nosztalgikus volt neki. „Mi lőttük” – mondta Kutcher az Entertainment Tonightnak adott interjújában. „Vicces, és furcsa is. És ez nagyon… nagyon… olyan volt, mint egy szuper nosztalgikus. Tényleg furcsa volt. Mintha visszamennék az alagsorba és kijelentkeznének, mintha csak visszamenni a díszletbe olyan furcsa volt.” Ő és Kunis a való életben házasok. Arra a kérdésre, hogy feladhatna-e egy kis kötekedést azzal kapcsolatban, amit forgatott, Kutcher azt mondta, hogy nem tud róla beszélni. Tehát mindannyiunknak várnunk kell, és meglátjuk, mi történik a megjelenésével.

Szerkesztő Választása