Még várni kell, hogy a sportrajongók szerte a világon látni fogják-eSimone Bilesismét versenyezhet a 2020-as tokiói olimpián. Mind a női csapatversenytől, mind az egyéni összetetttől való visszalépése kérdésessé tette, hogy részt vesz-e a hétvégi apparátus döntőjén.

Biles állítólag visszalépett a csapattól és a sokoldalú versenyektől, hogy mentális egészségére összpontosítson. Ha úgy dönt, hogy a közelgő apparátus döntőn való részvétel nem a legjobb döntés számára, az USA csapatának többi tornásza készen áll a versenyre.

Az egyik ilyen tornász MyKayla Skinner. Alapján MA , a 24 éves Skinner átveheti Biles helyét az egyéni ugrásban a 2020-as tokiói olimpián.Skinner nem jutott be a döntőbe a 2020-as tokiói olimpián. Simone Biles és mögötte végzettJade Careya boltozaton. Ez a legerősebb eseménye. Nem meglepő módon Skinnert felzaklatták eredményei. Ennek ellenére örömmel vett részt a versenyen.

Csak azért, hogy ott legyek, és végre versenyezzek, ennyi év és minden megpróbáltatás után, amin keresztül mentem – mondta Skinner. És egyszerűen kitartani, és eljutni oda, ahol vagyok, hihetetlen volt.

Azonban az esetleges visszavonásávalSimone Bilesa döntőkből talán lesz esélye újra versenyezni. Ez az esély a boltíves döntőben lenne2020-as tokiói olimpiaaugusztus 1-én, vasárnap.

Bármi is történik, MyKayla Skinner nagyon boldog, hogy idén az USA csapatának tagja lehet.

Nagyon hálás vagyok mondta Skinner is. És én olimpikon vagyok. Szóval ezt senki nem veheti el tőlem.

Útja a 2020-as tokiói olimpiára hosszú volt MyKayla Skinner, az USA csapatának tornásza számára

MyKayla Skinners régóta álma, hogy a Team USA gimnasztikai csapatának tagja legyen. Tehát elkészítve a2020-as tokiói olimpiaa csapat nagyon különleges neki.

2012-ben a utahi születésűt nem kérték fel az Egyesült Államok olimpiai próbáira. Ez az esemény Angliába küldte a sportolókat, hogy részt vegyenek a 2012-es londoni olimpián. Négy évvel később Skinnert az USA csapatának helyettesének választották a 2016-os riói olimpián Brazíliában.

MyKayla Skinner sok gimnasztikai sikert aratott egyetemi szinten. Amíg a Utah Egyetemért versenyzett, 26-szor lett all-amerikai.

Skinner 2019-ben döntött úgy, hogy megpróbál kvalifikálni a versenyre2020-as tokiói olimpia. Sajnos 2020-ban Skinnernél COVID-19-et diagnosztizáltak, és kórházba került. Ez feltette a kérdést, hogy képes lesz-e olimpiai szinten teljesíteni.

Túléltem – osztotta meg. De igen, sokszor fel akartam adni. Azt mondtam: „Nem tudom, hogy képes vagyok-e ezt tovább csinálni”.

MyKayla Skinner inspiráló lépésként nem adta fel. Ez pedig azt eredményezte, hogy egyéni helyet szerzett a csapatban2020-as tokiói olimpia.

Nagyon örülök, hogy soha nem adtam fel az álmomat, és folytattam – mondta Skinner is. És rákényszerítettem magam, hogy visszatérjek erre az olimpiára.

Szerkesztő Választása