A 2020-as tokiói olimpia már megtette a részétérzelmi diadalok. Óhatatlanul megtalálták a kimondott pillanatokat isszívfájdalom. A kanadai búvár, Pamela Ware hibás teljesítménnyel keltett hullámokat, amely határozottan az utóbbi táborba tartozik.

Egy erős futás után, amely Ware-ot a döntőbe való bejutáshoz vezette, esélyei szó szerint megromlottak. Ötödik, egyben utolsó merülésén a kanadaiolimposzileugrott a deszkáról és egyszerűen… leesett. Zavarba ejtő mozdulattal Ware elhagyta az ugródeszkát, és látszólag megdermedt, és nem tudott semmiféle koordinált merülést végrehajtani. Ehelyett kevésbé kecses módon zuhant a medence felszínére, lábával először a vízbe.

Tekintse meg a merülést alább.Tagadhatatlanul vicces tévedés, ahogy a narrátor humorista örömmel mutatott rá. A vidámságot azonban ellensúlyozza az ember, amikor rájön, hogy Ware merülése a sportja iránti évekig tartó extrém elhivatottságának csúcspontja volt. Ne nézzen tovább, mint a döbbent arckifejezéseicsapattársak„arcok bizonyítékaként a fájdalomról, amelyet ő volt és valószínűleg most is érez.

Bár eltarthat egy ideig, amíg Ware nevetni tud a baklövésen, ha valaha is, arról beszélt, hogy mi történt a merülés során.

Túl messze voltam az ugródeszka előtt, a lábujjaim elmentek a deszka mellett, és ha megpróbáltam volna a merülést, a deszka túl messzire dobott volna előre, és megsérülhettem volna. Úgy döntöttem, hogy beugrok a vízbe. Ez egy hiba, amit néha edzés közben is elkövetek. Beszéltem az edzőmmel, hogy elmondjam neki, hogy nem szabad versenyen csinálnom, és megtettem. Ware mondta , próbálkozása nyomán.

Hogyan vélekedett a kanadai búvár az előadásról?

Egy kis vigasz Ware-nak, valószínűleg nem ez lesz az utolsó hiba, amit a 2020-as tokiói olimpián láthatunk. Ez azonban nem könnyíti meg a dolgát, különösen közvetlenül azután.

Őszintén szólva, nem tudom. Sokkos állapotban voltam. Még mindig nem jöttem rá, mi történt mondta Ware.

Azt hiszem, jó vagyok, mert általában gyorsan reagálok az érzelmeimmel. Ma olyan, mintha nem is lenne. pár óra múlva meglátjuk.

A 2020-as tokiói olimpia búvára még mindig sokkot kapott, amikor válaszolt a kérdésekre. Nem mintha tapasztalatból tudnánk, de ez nem úgy tűnik, mintha az ember teljesen felfogná, ha nincs idő feldolgozni.

A 2020-as tokiói olimpia nézői Pamela Ware iránt érdeklődnek

Még a videót mesélő személy is elismerte, hogy rosszul érzi magát Ware-ért. Igaz, megtette, miközben megpróbálta visszatartani a nevetését. De a közösségi médiában az emberek többnyire támogatták a kanadaiakat búvár elsöprő teljesítményét követően.

Az együttérzés volt a domináns érzés a 2020-as tokiói olimpiát nézők körében, amikor Pamela Ware ugrott. Ki tudja? Talán megtalálja a megváltást2024-es olimpiai játékokPárizsban.

Szerkesztő Választása