Az Ice Cube, aki mindig szórakoztat és műsort ad, túlzásba vitte a dolgokat a 2022-es versenyenNFLPiszkozat sikoltással a mikrofonba. Az ESPN-nek problémái voltak a hanggal az eset után, és az internet természetesen hasonlóképpen válaszolt. A rapper nagy lelkesedéssel és energiával akarta elindítani a dolgokat. Biztos megtette ezt és még többet.

Mi újság Las Vegasssss? Jégkocka – kiabált a színpadról . Roger Goodell ott volt a színész mellett, ahogy történt.

Kezdjük jól ezt a bulit! Ha készen állsz erre a csapásra, hadd halljam, hogy igen!!! Mondd, igen!!Aztán az Ice Cube helyzete rosszabbra fordult. Ahogy abbahagyta a tömeg felhajtását, felkiáltott a Las Vegas Raidersnek. Úgy tűnik, megőrizzük ezt a rajongást az Oaklandből való elköltözés ellenére. Derek Carr csatlakozott hozzá a színpadon, miközben a tömeg kifütyülte, és tudatta érzéseiket a csapattal és talán azzal kapcsolatban, ami a színpadon történik.

Gondolom, a hazai szurkolók idén nem kerültek be a draftba. Nos, hát.

A piszkozat mindig jó idő. Idén úgy tűnik, hogy az ünnepségek jobban hasonlítanak 2020 előtt. Szóval az Ice Cube élő adásban elsodorhatta a hangot, de ha magam mondom, elég mulatságos volt. Ez pillanatokkal korábban volt Travon Walkert összetettben az 1. helyre választották . A sok felhajtás után a George Bulldog került a legjobb választásra. Bár egyesek számára ez nem volt sokk, mások úgy gondoltákmehetett volna másképp is.

Noha viccesnek tartottam, néhány rajongó nem volt annyira boldog. Ha valamiért fejhallgatóval nézte a piszkozatot, akkor nagyon sajnálom.

Reakciók az Ice Cube-ra az NFL-drafton

A Jégkocka pillanatánál több reakció érkezett. Sokan nem a rappert, hanem a berendezést hibáztatták. Úgy értem, Cube profi, az ember tudja, hogyan kell kezelni a mikrofont, és hogyan kell prezentálni egy ilyen rendezvényen. Szóval valaminek baja kellett, igaz?

Persze nem mindenki reagált így. Néhányan Ice Cube-ot hibáztatták az esetért. Ez egy vad helyzet, amelyre egy ideig biztosan emlékezni fogunk. Nem sok ilyen pillanat van még az NFL Draft történetében, igaz?

Aztán ott voltak a legokosabbak. Azok, amelyek elkészítik a mémeket, amelyeket megoszthatunk a többiekkel. Mint mondtam, ez a pillanat nem volt olyan, mint a többi. Legalábbis erre tudok gondolni. Ez a videoklip innen Mit csinálunk az árnyékban mégis tökéletes összehasonlítás. Engem legalább megnevettet.

A nap végén úgy tűnik, hogy a berendezés nem állt készen Ice Cube és hangja erejére. Az NFL Draft eddig minden gond nélkül ment. Így legalább nem rontotta el a hangot éjszakára. Biztos vagyok benne, hogy az ESPN-nek és az NFL-nek volt néhány extra mikrofonja, minden esetre.

Szerkesztő Választása