Az év férfi énekese 2021-benCMA-díjakő Chris Stapleton!

Szerdán (november 10.) Stapleton elnyerte ötödik Az év férfi énekese díját. Először 2015-ben nyerte el a díjat, majd 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban.

Hatalmas este volt ez Stapleton számára, aki az év albuma díjat is hazavitte Újrakezdés. A címadó dal az év dala és az év kislemeze kategóriában is nyert. Milyen hihetetlen éjszaka volt Chris Stapleton számára! Az év szórakoztatója kategóriára is jelölték, amelyet Luke Combs vitt haza. A country crooner produceri díjat kapott az év albuma és az év kislemeze kategóriában is.Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki hallgatta a lemezt, mindenkinek, aki zenét hallgat – country zene rajongóknak – mondta az év albuma köszönőbeszédében. Mindig megtiszteltetés átvenni az albumdíjat. Hiszünk az albumokban, és szeretjük, ami ez.

Dierks Bentley, Eric Church, Luke Combs és Thomas Rhett is jelöltek ebben a kategóriában. A díjátadó ünnepségen a kategória összes idei jelöltje fellépett.

A televíziós adásban korábban Chris Stapleton adta elő a Night Life és a You Are My Sunshine című filmet Jennifer Hudsonnal. A rajongókat lenyűgözte a valószínűtlen együttműködés, amely a közönség művészeinek többsége vastapsot váltott ki.

Éjszaka az emlékezésre: Chris Stapleton, Thomas Rhett, Eric Church Oh My!

A díjátadó alattThomas Rhett– kiáltotta az év szórakoztatója jelölt társa. A címadó dalban és a Country Again slágerben Eric Churchre hivatkozik. Énekel a dallamban, De tegnap este hideg sört bontottunk / És Eric Church-et tízre tekertük / Gondolat, ember, jó érzés újra vidéknek lenni.

Alig várom, hogy rámutassakEric Churchamikor eldobom a sorát a dalban, ő mondott . Remélhetőleg feltartja a hüvelykujját. Egyszerűen nagyon izgatott vagyok tőle.

Luke Combsbeszélt arról, hogy éppen a próbák során jelölték egy ilyen rangos kategóriában.

Hihetetlen, hogy bármikor jelölték az év szórakoztatója díjra, és olyasmi, amiről nem gondolnád, hogy valaha is megtörténik, és mégis itt vagy – mondta Combs. interjú .

Ez a mi, a mi üzletünkben és a mi műfajunkban a legfontosabb díj – tette hozzá. Szóval azt hiszem, tudod, hogy mindenki nyerni akar, akit jelöltek magától értetődőnek.

Ezenkívül a 2021-es CMA-díjátadóra november 10-én, szerdán került sor Nashville-ben, a tennesse-i Bridgestone Arénában. Luke Bryan volt a házigazda a húsz előadást felvonultató esten. Maradjon velünk az Outsiderrel további információkértCMA díjaktartalom!

Szerkesztő Választása