Amerika képviseletének presztízse, mint egyOlimpiai sportolóolyan megtiszteltetés, amelyet kevesen szereznek meg. A kiváltság azfizetésönmagában is elég. De természetesen a 2020-as tokiói olimpián részt vevő amerikai sportolók kézzelfoghatóbb előnyöket is élvezhetnek. Mattie Rogers, az Egyesült Államok súlyemelője a közelmúltban rögzített egy videót, amelyen végigjárja a kapott ajándéktasakokban lévő összes elemet.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy szeretnénk a kezünkbe venni néhány ilyen táskát. A súlyemelő videója felfedte a végtelennek tűnő szajrélistát. Mindent tartalmazott egy új telefontól kezdve, amelyen aOlimpiai gyűrűkminden cipőre, amelyre bárkinek szüksége lehet.

Arra gondoltam, élő adásban megmutatom nektek, mi mindent kapunk. Mert ezt keresem az elmúlt két hétben, és senki sem mutatja meg, mit kapsz. És nagyon sok klassz dolgot kapunk. Szóval, élőben az olimpiai faluból… Úgy érzem, az emberek láthatják ezt a cuccot a tévében, de senki nem mutatja a falut – mondja Rogers a 2020-as tokiói olimpiáról készült videóban.Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Mattie Rogers (@mattiecakesssss) által megosztott bejegyzés

Olimpiai készlet Mindent át akartam élni, de akkor csak… Olyan sok! Köszönet az USA csapatának mindezért. Úgy érzem, senki más nem osztotta meg a finomságokat, és legyünk valódiak… mindannyian ezt szeretnénk látni – írta Rogers Instagram-videója feliratában.

Az Oakley's-től a Kim Kardashian Clothing Products-ig a 2020-as tokiói olimpiai sportolók összekapaszkodtak

Mattie Rogers több mint 10 percen keresztül végigfut a követői között a neki biztosított különféle elemeken.USA csapata 2020-as tokiói olimpián. Több pár Oakley napszemüveggel kezd, kiegészítve egy Oakley táskával, hogy hordozza.

Gyorsan áttér a sorozatraNikecipők, a színes tornacipőktől a csúszdákig. Ezután jön egy tömött Samsung táska, színültig tele technológiával. Tartalmaz vadonatúj vezeték nélküli fülhallgatókat, egy vizes palackot és ami a leglenyűgözőbb, egy egyedi okostelefont olimpiai gyűrűkkel a hátán.

A 2020-as tokiói olimpia súlyemelő versenyzője, Mattie Rogers ezután áttért a ruházatra. Egy doboz nappaliruházati ruhadarabbal kezdteKim KardashianNyugati tulajdonú SKIMS márka. De ez még csak az öltözködés kezdete volt.

Rogers felült egy hatalmas kék táskára, amelyet át kellett cipelnie a szobán. És ha ez ilyen erőfeszítést igényel egy olimpiai súlyemelőtől, akkor meg kell rakni amerikai áruval. Miután kinyitotta a táskát, Rogers rájött, hogy a feje fölött van. Túl sok volt a táskában ahhoz, hogy végigvigyen minket rajta.

Ez sokkal nagyobb munka volt, mint amire számítottam – mondta a 2020-as tokiói olimpia sportolója, mielőtt felvett volna egy piros, fehér és kék sapkát és kalapot.

Szerkesztő Választása