Henry Repeating Arms amerikai fegyvergyártó egy csomó új és továbbfejlesztett puskát és sörétes puskát jelent be. A Wisconsinban gyártott emelőművelet 29 régi modellt újonnan frissített verzióra cserél. Ráadásul a cég három új egyedi felvétellel egészíti ki a sorozatot.

Közkívánatra a Henry Repeating Arms lecseréli az összes acélvázas középtüzelő kar működésétpuskákés sörétes puskák oldaltöltő kapuval. A kivehető csöves tár azonban továbbra is az eredeti, 1860-ban szabadalmaztatott Henry puskán alapul.

Mióta rajongóink és ügyfeleink belekóstoltak a Henry oldalsó betöltésébe, azonnal megérkeztek a kérések, hogy ezt a funkciót kedvenc felületükre vagy kaliberükre helyezzék el – mondja Anthony Imperato, a Henry Repeating Arms elnöke és tulajdonosa.Az Imperato a sajtóközleményben folytatja: A kivehető csöves tár a termékünk DNS-ének központi része, így ez nem vezet sehova, és a klasszikus sárgaréz és nyolcszögletű hordó konfigurációk kedvelői ezt mindig megkaphatják tőlünk.

Henry Repeating Arms új dizájnt mutat be

A nyitott végű magazin kialakítását először 2019-ben mutatták be a Henry H024 oldalkapu karral. Ez a kényelmes mechanizmus lehetővé teszi a tulajdonosok számára a magazin kényelmes betöltését. Ráadásul a vevőegységben lévő porton keresztül folyamatosan feltölti. Ezenkívül a kialakítás biztonságosan üríti ki a tárat a belső tárcső kicsavarásával.

Az átmenet a Henry összes .30-30-as és .45-70-es puskájára, valamint .410-es sörétes puskájára vonatkozik. Ez hatással van a revolver kaliberű Big Boy puskákra is kékes acél, All-Weather és Color Case Hardened bevonattal, amelyek még nem tartalmaznak oldaltöltő kaput.

https://www.youtube.com/watch?v=jzPOuGoTvgA A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Ki a régivel, be az újjal – 32 új puska és sörétes puska! (https://www.youtube.com/watch?v=jzPOuGoTvgA)

Ez a videó bejelenti az új részletet, és egy gyors tesztvezetésre veszi a 44-Magnumot.

Új puskák és sörétes puskák csatlakoznak a sorhoz

Az új Side Gate modellek mellett Henry két új kalibert is bejelent. Ez a .350 Legend és .450 Bushmaster H015 Single Shot puskához való.

Nagyvadvadászoknaksörétes puska-csak területeken, az amerikai gyártmányú fegyvergyártó cég a Henry Single Shot Slug Barrel Shotgun-t is kiadja 12-es méretben. Ennek a fegyvernek egy teljesen puskás csöve van, amely sörétes puskákhoz és száloptikai célzókhoz használható.

Új eredeti Henry gyűjthető fegyver

Henry Repeating Arms egy másik exkluzív gyűjtői tárgyat is bejelent, a B.T. Henry 200. évfordulós kiadása.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy bejegyzés, amelyet Henry Repeating (@henry_repeating) osztott meg

Ezenkívül ez az évfordulós kiadású puska bonyolultan gördülő tekercsekkel és magának Henrynek a portréjával is rendelkezik. A puska azkorlátozott200 darabig világszerte.

Ha többet szeretne megtudni Henry legújabb kiadásairól, látogassa meg a Új modellek kategória a HenryUSA.com oldalon.

Szerkesztő Választása