Itt haraphat egyet 2022. január 1-jén. Bár sok gyorsétteremlánc nyitva van, korábbi zárva tartásra kell számítani.

Mivel holnap január 1-je lesz, néhány étterem bezár az újév ünnepe miatt. Szerencsére még mindig sok lánc várja a vendégeket, hogy élvezhessék kedvenc ételeiket.

Tekintsd ezt a legjobb éttermi kalauznak holnapra. Ne feledje, hogy egyes helyek a szokásosnál korábban bezárnak. Ezek az időpontok helyenként eltérőek, ezért próbáljon meg előre felhívni, és ellenőrizze a nyitvatartási időt.Az éttermek 2022 újév napján nyitva tartanak

A gyorséttermi és kávézóláncok 2022 újév napján nyitnak

Jómagam is örülök, hogy a Starbucks Coffee holnap nyitva tart. Egy kávé és egy tucatnyi fánk a Krispy Kreme-től úgy hangzik, mint a tökéletes módja annak, hogy becsengesse az újévet.

Nyitva vannak az élelmiszerboltok 2022 újév napján?

Ha holnap fel kell töltened a konyhai kamrát, ne menj el az Aldiba, a Trader Joe’s-ba, a Sam’s Clubba vagy a Costcoba. Ezeknek az élelmiszerboltoknak az összes helye zárva lesz újév napján. A legtöbb élelmiszerbolt továbbra is nyitva marad. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a nyitvatartásukat online vagy telefonon.

A Target és a Walmart holnap nyitva lesz. Egyes üzletek élelmiszerboltokat és termelő részlegeket tartalmaznak. Az olyan drogériák, mint a Walgreens, a Rite-Aid és a CVS szintén nyitva maradnak. Az órák az egyes láncoknál helytől függően változhatnak.

További üzletek 2022-es újévi nyitvatartási idejével kapcsolatos információkért látogasson el itt . Maradjon biztonságban, és élvezze az új év első napját.

Szerkesztő Választása